Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Nová Bystrica a posledné prípravy pred štartom

Wednesday, 10. 08. 2022 - 17:18, Miroslav Majláth   

Nová Bystrica a posledné prípravy pred štartom

Už iba dva dni ostávajú do chvíle, kedy sa Nová Bystrica na Kysuciach zaplní pretekárskymi vozidlami. Tie sa zúčastnia podujatia Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022.

 

Tibor Szabosi;ac7i1571-7.jpg

Aby sa podujatie mohlo konať bez problémov, treba ešte zvládnuť množstvo väčších, či menších príprav.

Tibor Szabosi;asr63506-6.jpg

Aj preto organizátor aj v týchto chvíľach robí posledné prípravy na preteky. Pripravujú sa priestory riaditeľstva, ale aj administratívneho, či technického preberania. Všetky tieto priestory sa budú nachádzať v základnej škole v Novej Bystrici.

Tibor Szabosi;asr65025-3.jpg

Okrem toho pracovníci pripravujú a čistia priestory v okolí a na samotnej trati pretekov. Tá sa bude tiahnuť na ceste II/502 medzi Novou Bystricou a Oravskou Lesnou, pričom štart pretekov bude situovaný za odbočkou na Vychylovský skanzen.

Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022

Samotnou kapitolou je depo, čiže parkovisko pretekárskych vozidiel, kde práve v týchto okamihoch pracovníci organizátora vytyčujú priestor pre tímy, ktoré si priestor vopred objednali, ako aj hostí. Priestor depa pritom bude vyhradený od odbočky na Vychylovský skanzen po odbočku ku Chate na konci sveta. Objednané priestory budú jasne označené, ostatní účastníci si budú môcť vybrať z ostatných priestorov. Vopred však upozorňujeme, že z dôvodu, že cesta musí ostať aj naďalej prejazdná, priestor pre depo bude iba na ľavej strane cesty smerom od Novej Bystrice.

Tibor Szabosi;asr64378-3.jpg

Podujatie Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022 odštartuje v dňoch 13. – 14.8.2022. Samotných jazdcov však ešte pred štartom prvej jazdy čaká administratívne a technické preberanie, ktoré sa bude konať v piatok 12.8.2022.

Miro Majláth
tlačový tajomník
Dynamax Yokohama Trofeo Slovakia Nová Bystrica 2022

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri