Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

No nekúp to! Je tu M-Sportacky upravený Ford Transit

Thursday, 28. 09. 2017 - 10:17, Ľuboš Kašický   

No nekúp to! Je tu M-Sportacky upravený Ford Transit

Na znak oslavy úspechov Fordu Fiesta v sezóne WRC pripravil tím M-Sport sériu 50 vozidiel Fordu Transit s úpravou WRC. Ako sa vám páči?


Malcolm Wilson bol vždy šikovný chlapík. Vedel upútať pozornosť a svoj tím drží na najvyššej úrovni už viac ako tri desiatky rokov. V sezóne 2017 sa navyše jeho polotovárenské Fordy vrátili do hry o majstrovský titul a pokojne môžeme povedať, že je to jedna z najúspešnejších sezón M-Sportu. Pri tej príležitosti sa chlapíci z Anglicka rozhodli pripraviť niečo mimoriadne.

tranzit02.jpg

Všetci sa na preteky prepravujeme v nejakom aute. Niekto má karaván s návesom, niekto používa dodávku, ap... V Dovenby v grófstve Cumbria preto pre echt nadšencov pripravili päťmiestnu dodávku na báze Forda Transit. Prvých päť kusov R-Spec Edition Ford Transit predstavili teraz na víkendových Rally dňoch.

tranzit03.jpg

Metalizovaný krásavec má dual-slide dvere, dravo predĺžený predný difúzor, štýlový interiér so športovými sedadlami a modrými bezpečnostnými pásmi. Nechýbajú LED svetlá, zadná kamera, parkovacie senzory, či 240 V napájanie konektora. Špeciál má upravené brzdy, medzichladič a chýbať nemôže ani ten pravý pôsobivý zvuk motora. To všetko len za 35,995 libier plus DPH. No nekúp to. Pre tento prípad uvedieme aj kontaktnú adresu, ktorú nájdete na www.ms-rt.co.uk

tranzit01.jpg

tranzit04.jpg

tranzit05.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri