Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Nezmeškajte! Posledné hodiny na prihlásenie sa

Tuesday, 06. 07. 2021 - 12:34, Public relations   

Nezmeškajte! Posledné hodiny na prihlásenie sa

Blíži sa termín uzávierky prihlášok, preto je správny čas pripomenúť účastníkom XXXVII. ročníka Dobšinského kopca 2021, že siedmy júl je posledným dňom na odoslanie prihlášky na preteky.

Stále platí, že na preteky Majstrovstiev Európy je možné sa prihlásiť cez formulár na https://registrations.fia.com/ehc  (pozn.: ak ešte nemáte profil, musíte si ho najprv vytvoriť), pričom prihlasovanie sa súťažiacich v národných šampionátoch je elektronicky spustené na stránke www.sams-asn.sk/prihlaska .

Tibor Szabosi;c30i8304-22.jpg

My už môžeme potvrdiť, že medzi prihlásenými je tiež hviezdny Talian Simone Faggioli, ktorý sa so svojou Normou M20 FC znova pokúsi posúvať dobšinský traťový rekord.

Tibor Szabosi;c30i4044-20.jpg

Radi by sme zároveň upokojili všetkých aktérov v súvislosti s protipandemickými podmienkami. Aby sme boli v súlade s predpismi Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, musíme rešpektovať najnovšie pravidlá a podmienky, ktoré budú presne zadefinované už v najbližších 2-3 dňoch. Vzápätí ich okamžite zverejníme, aby bol zachovaný dostatok času na ich splnenie.

Tibor Szabosi;c30i4336-19.jpg

Preteky Dobšinský kopec 2021 sa uskutočnia v tradičnom termíne 16. – 18. júla 2021 a už po deviatykrát sú súčasťou FIA Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu (EHC).



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri