Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nezabudnuteľný zážitok pre víťaza našej súťaže

Tuesday, 19. 02. 2019 - 09:09, Ľuboš Kašický   

Nezabudnuteľný zážitok pre víťaza našej súťaže

Spolu s našim partnerom, ktorým je renomovaný slovenský tím L Racing Janka Liptáka, sme odmenili víťaza našej doteraz poslednej súťaže. Spokojnosť bola na oboch stranách.

 

Tibor Szabosi;asf-7608-3.jpg

Už ste isto zaregistrovali, že v niektorých podnikoch MS rely sme pre vás pripravili zaujímavú súťaž na ktorej s nami spolupracoval nielen promoter WRC, ale aj španielska firma Nano Nino, ktorá fanúšikom svetovej rely ponúka zaujímavý členský program WRC P1 s možnosťou získania členskej karty výhod WRC ONE. Po úvodnej súťaži šampionátu v Monte Carle sme znova vylosovali jedného z vás, kto správne tipoval víťaza. Stal sa ním Mário Juhás s ktorým sa nám teraz podarilo zladiť termíny a cenu mu odovzdať.

Tibor Szabosi;asf-7610-2.jpg

A nezostalo iba pri samotnom odovzdaní ceny. Janko Lipták a jeho tím L Racing láskavo súhlasili, že odovzdanie môžeme urobiť priamo v priestore tímového zázemia a spoločne sme tak s radosťou pripravili pre víťaza mimoriadny zážitok.

Tibor Szabosi;asf-7625-3.jpg

Možnosť nazrieť do zázemia špičkového profesionálneho pretekárskeho tímu sa nenaskytne každý deň a je obrovským zážitkom pre každého fanúšika. Pochopiteľne, že ani Mario Juhás neskrýval svoju radosť a poriadne si to užil. Sám šéf Janko Lipták ho previedol priestorom a vysvetlil, ako tím funguje. Zároveň mu k víťaznej cene pribalil aj pozornosť vo forme tímového kalendára a tímových darčekových predmetov.

Tibor Szabosi;asf-7627-5.jpg

Z toho, že sme jednému z fanúšikov autošportu urobili z normálneho dňa zážitok na celý život máme radosť spolu s Jankom Liptákom aj my v redakcii www.autosportfoto.sk. Všetkým, ktorí tentoraz nevyhrali však pripomíname, že táto súťaž na našej webovej stránke nebola posledná a najbližšie sa môže šťastie usmiať aj na vás. Ďakujeme vám za vašu priazeň a sledujte nás aj naďalej.

Tibor Szabosi;asf-7636-2.jpg

Redakcia autosportfoto.sk
Užívajte si to s nami :)

Fotogaléria z návštevy L Racing-u

Tibor Szabosi;asf-7640-4.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri