Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Neuvažujem o návrate – Nico Rosberg

Thursday, 08. 02. 2018 - 18:44, Ľuboš Kašický   

Neuvažujem o návrate – Nico Rosberg

Na chvíľu paddockom F1 zašumela aj otázka o návrate majstra sveta z roku 2016. Ten to však hneď zavrhol.



Vlani sa Rosbergovcom narodila druhá dcérka. Tehotenstvo bolo rizikové a Nico, ako správny otec a manžel, chce byť manželke Vivian oporou. Keď sa ho nemecký časopis Bunte nedávno spýtal, či neuvažuje o návrate do kokpitu, tak odpovedal celkom jednoznačne. „Ani na chvíľu som nezatúžil vrátiť sa za volant."

Martin Trenkler;4386326530.jpg

Nuž zdá sa, že ho intrigy panujúce v automobilovom športe a „hrátky" s kolegom Lewisom poriadne znechutili a ešte to stále nepredýchal. Po zisku majstrovského titulu v roku 2016 všetkých šokoval nepripraveným odchodom a odvtedy za volant formuly nesadol. S priateľkou z detstva, Vivian Siboldovou, sa zosobášili v roku 2014 a o rok neskôr sa im narodila prvá dcéra Alaia. Vlani pribudla do rodiny druhá dcérka Naila a Nico si zavtipkoval, že by dal aj futbalovú jedenástku, no rozhodnutie je na manželke, ktorá to v druhom tehotenstve nemala ľahké.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri