Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Navrhni dizajn Maťovho SEAT Leon Cup Racer a vyhraj!

Friday, 27. 02. 2015 - 08:01, Public relations   

Navrhni dizajn Maťovho SEAT Leon Cup Racer a vyhraj!

Maťo Homola bude v tejto sezóne jednou z najväčších hviezd FIA ETCC. O titul európskeho šampióna medzi cestovnými automobilmi bude bojovať v novučičkom SEAT Leon Cup Racer. Nádherné a rýchle auto priviezol práve v týchto dňoch na Slovensko. Je ešte panensky biele a čaká na tvoj talent!

mato-homola-seat-leon-cup-racer-0.jpg

Navrhni dizajn Homolovho pretekárskeho Leonu a môžeš vyhrať parádne ceny. Počas víkendu WTCC & ETCC na Slovakia Ringu budeš VIP hosťom tímu Homola Motorsport. Maťo Homola ťa počas testovania, odvezie na sedadle spolujazdca, čo ti zaručí nezabudnuteľný zážitok. Na jeden víkend dostaneš Maťov súkromný (ambasadorský) SEAT Leon FR aj s plnou nadržou a tvoj podpis bude na jeho ostrom Leone počas celej sezóny 2015. To stojí za to, nie?

mato-homola-seat-leon-cup-racer-2.jpg

Stiahni si grafický podklad na stránke http://www.mysmeseat.sk , kde nájdeš aj upresnenie podmienok návrhu. Tak sa ukáž a staň sa aj ty dizajnérskou hviezdou. Celý rok bude tvoje dielo na očiach celého Slovenska a Európy!

patneri-2015-1.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri