Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Návrat Laudu sa znova odkladá

Thursday, 07. 02. 2019 - 18:55, Ľuboš Kašický   

Návrat Laudu sa znova odkladá

Už o pár dní začnú v Barcelone úvodné testy na novú sezónu, no slávny Rakúšan bude chýbať. Jeho ohlasovaný návrat do paddocku sa odkladá.

 

„Šesť mesiacov v nemocnici je pre Nikiho veľmi náročné obdobie,“ povedal médiám krajan Helmut Marko. „Čaká ho ešte dlhá cesta a musí byť trpezlivý.“

hun-2010-aug31-068-1.jpg

Nikimu Laudovi, ktorý 22.februára oslávi 70 rokov, transplantovali po náročnej operácii pľúca a jeho rekonvalescencia si vyžiadala oveľa viac času, ako si pôvodne bojovný Rakúšan myslel. Keď už sa zdalo, že je z najhoršieho vonku a prepustili ho do domáceho liečenia, tak jeho oslabený organizmus znova dvihol varovný prst, keď Nikiho zložila obyčajná chrípka.

ger-08-lk-day3-116.jpg

Lauda sa dušoval, že sa vráti do paddocku už na posledné preteky uplynulej sezóny a prenajal si dozorujúceho lekára. V tom čase však ledva začal sám chodiť bez pomoci na toaletu, nie to ešte do Abu Dhabi. Potom odkázal všetkým, že ho uvidíme na začiatku novej sezóny, no ukazuje sa, že ani to nestihne. „Testy v Barcelone nestihne a na dlhé cestovanie do Austrálie je pre neho ešte priskoro,“ vysvetlil novinárom jeho starý kamarát Helmut Marko (bývalý pilot F1 a súčasná šedá eminencia tímu Red Bull Racing).



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri