Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

Na Szilveszter Rallye aj Slováci a Česi

Saturday, 22. 12. 2012 - 23:35, Zdenka Frývaldská   

Na Szilveszter Rallye aj Slováci a Česi

V posledné decembrové dni sa 173 posádok z Maďarska, Slovenska, Česka, Rakúska i Poľska pripravuje ukončiť sezónu 2012 na obľúbenej Szilveszter Rallye.

 

Jozef Pisch;1t1u2463-4.jpg

Tohtoročná sezóna sa blíži do svojho záveru a viacero amatérskych i profi rally jazdcov sa rozhodlo ukončiť ju na maďarskej Szilveszter Rallye na okruhu Hungaroring. Preteky sa uskutočnia v dňoch 28.- 29.12. na trati dlhej 65 km, z ktorej 57 km tvorí sedem rýchlostných skúšok. Rozdelené sú do dvoch úsekov- na vonkajší a vnútorný okruh Hungaroringu. Prvá RS odštartuje už v piatok po 16. hodine, a tak nesie aj prívlastok "nočná" RS. Zvyšné skúšky absolvujú posádky v sobotu od 7. hodiny ráno.

Jozef Pisch;1t1u2938.jpg

Zoznam prihlásených obsahuje az 173 súťažných posádok a 12 posádok predjazdcov. V kategórii H8, ktorá je určená pre licencované posádky, sa nachádza až pätica slovenských jazdcov so svojimi spolujazdcami. Sú nimi Jozef Béreš so Zoltánom Répásom (Subaru Impreza), Tomáš Ondrej s Martinom Markovičom (Mitsubishi Lancer Evo 9), Tomáš Kukučka s Marekom Podobníkom (Mitsubishi Lancer Evo 9), Vlastimil Majerčák s Marcelom Kollárkom (Mitsubishi Lancer Evo 9) a Milan Greguška zatiaľ bez spolujazdca (Mitsubishi Lancer Evo 8). Zo Slovákov sa v triede H3 amatérskych jazdcov do 1600 ccm predstavia aj Peter Ďurkovič s Petrom Ďurkovičom st. (Lada VFTS) a Dušan Chrenko s Petrom Poncom (Suzuki Ignis). V triede H9 je prihlásený aj Jozef Béreš st. s Tamásom Nagyom (Audi Quattro Coupe). Okrem nich je v zozname aj zopár Čechov, z tých známejších môžeme spomenúť Jiřího Broža alebo Milana Blahouta.

Jozef Pisch;1t1u4595-2.jpg

Prajeme všetkým zúčastneným posádkam veľa šťastia a divákom veľa kladných zážitkov.

Mapa trate
Zoznam prihlásených

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri