Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Na Rallye Tatry s rúškami

Tuesday, 21. 07. 2020 - 02:51, Public relations   

Na Rallye Tatry s rúškami

V náhradnom termíne, v polovici septembra (18. – 20. 9), sa uskutoční už 47. ročník Rallye Tatry. Pôvodný júnový termín sa presunul kvôli opatreniam, ktoré Slovensko prijali v boji proti ochoreniu COVID-19. Situácia sa oproti máju výrazne zlepšila, ale posledné dni nám ukazujú, že zďaleka nie je koniec.

Aj z tohto dôvodu sme sa po odporúčaní Úradom verejného zdravotníctva rozhodli, že vstup na niektoré miesta počas konania tatranskej rely bude možný len s ochranným rúškom, či iným vhodným prekrytím tváre. Ide o priestor štartu a cieľa v okolí štartovnej rampy, ktorá bude tak ako po minulé roky pred Obchodným centrom FORUM v Poprade. Ďalším povinným miestom nosenia rúšok bude nočná rýchlostná skúška v Poprade a vstup do servisného parkoviska. Pekné štýlové rúška máme v ponuke aj v našom eshope http://www.irallyetatry.sk/ Kto bude mať na sebe rúško Rallye Tatry dostane od nás nálepku na auto s motívom našej súťaže.

Tibor Szabosi;c30i6459-16.jpg

Do pozornosti dávame aj informáciu o vstupnom na nočnú rýchlostnú skúšku a do servisu. Kvôli koronavírusu sa na dlhú dobu zastavila ekonomika celého štátu a jej následky pocítili ako občania tak i rada firiem. Jednými z najviac postihnutými odvetviami sú cestovný ruch, kultúra, automobilový priemysel a v neposlednom rade aj šport, čo je z pohľadu automobilových súťaží mimoriadne nepriaznivá situácia. Všetky financie získané zo vstupného pôjdu na organizáciu pretekov. Rozpočet na 47. ročník Rallye Tatry je niekoľko desiatok tisíc eur. Sú v ňom zahrnuté poplatky za povolenia, matieriálno-technické zabezpečenie, opravy ciest po súťaži, všetky oficiálne tlačoviny pre verejnosť i samotných jazdcov a odmena za prácu pre časomeračov, traťových komisárov, zdravotníkov a ďalších činovníkov podujatia – spolu ide približne o 500 ľudí.

Tibor Szabosi;c30i5442-18.jpg

Zakúpením vstupenky nám pomôžete pripraviť kvalitné podujatie, ktoré bude v tomto roku zaradené pod hlavičkou Medzinárodnej automobilovej federácie FIA do seriálu Zóny strednej Európy v rally (FIA CEZ) vrátane zónového šampionátu historických automobilov (FIA CEZ H), Majstrovstvá Slovenska v rally (MSR), Majstrovstvá Slovenska v rally historických vozidiel (MSR HA), Slovenského Rally Poháru (SRP) a Slovenské trofeje pravidelnosti rally historických automobilov (STPHA).

Tibor Szabosi;c30i3483-18.jpg

Ďalší spravodajský servis v rámci 47. Rallye Tatry 2020 prinesieme v nasledujúcich tlačových správach. Uverejnené budú postupne na oficiálnej webovej stránke www.rallyetatry.sk a na facebookovom profile tatranskej rally.

Slavomír PETRUS



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri