Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na Pezinskú Babu nastúpili cestári

Tuesday, 26. 06. 2018 - 21:31, Public relations   

Na Pezinskú Babu nastúpili cestári

Už iba jeden a pol týždňa ostáva do štartu aktuálneho ročníka podujatia Slovakia Baba. A presne to je čas, keď na trať pretekov automobilov do vrchu nastúpili cestári v plnej zbroji.

Niekoľko cestárskych vozidiel, frézy na vyrezávanie asfaltu, sudy s penetračným náterom, ale aj množstvo asfaltu, či drobné dopravné obmedzenia. To všetko majú možnosť zažiť v týchto dňoch vodiči smerujúci cez Pezinskú Babu. Dôvodom je oprava výtlkov, či terénnych nerovností, ktoré sa v spolupráci s Regionálnou správou ciest podarilo zabezpečiť organizátorovi podujatia Slovakia Baba 2018.

20180626-141553.jpg

„Som rád, že sa nám v spolupráci s Regionálnou správou ciest podarilo zabezpečiť opravu komunikácie na Pezinskej Babe. Táto oprava sa netýka iba pretekov, ale bola zabezpečovaná aj z ohľadu „civilnej" dopravy. Veď prejazd Pezinskou Babou využíva denne niekoľko tisíc vodičov, ktorí smerujú z Pezinku do Malaciek, táto cesta je jednou z najviac vyťažovaných a treba povedať, že jej povrch bol už poriadne znehodnotený. V minulom roku sme aspoň najväčšie diery opravovali na vlastné náklady, preto by som rád poďakoval všetkým, ktorí prispeli k tohtoročnej oprave. Určite z nej budú mať radosť aj vodiči „civilnej" dopravy," povedal Peter Ambrúz, organizátor podujatia Slovakia Baba 2018.

20180626-141112.jpg

Pozrime sa ešte aspoň v krátkosti na to, čo všetko fanúšikov pretekov automobilov do vrchu v priebehu víkendu (7.-8.7.2018) čaká. Počet prihlásených jazdcov, ktorých aktuálny počet už dosiahol takmer číslo deväťdesiat, pripravuje organizátor pre všetkých návštevníkov pretekov aj niekoľko drobných prekvapení. Aké to budú, to sa dozviete v prípade ak sa podujatia Slovakia Baba 2018 osobne zúčastníte.

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri