Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na Nových Ožďanoch odštartuje päťdesiatpäť jazdcov

Tuesday, 15. 06. 2021 - 20:50, Miroslav Majláth   

Na Nových Ožďanoch odštartuje päťdesiatpäť jazdcov

Organizátor piateho víkendu Dynamax Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021 zverejnil k dnešnému dňu oficiálny zoznam prihlásených. Tých je celkovo päťdesiatpäť.

 

Nové Ožďany

Pri pohľade na zoznam prihlásených treba jednoznačne konštatovať, že aj keď sa podujatie prekrýva s tretím kolom Majstrovstiev Slovenska v rally, nikto zo slovenskej kopciarskej špičky v Ožďanoch chýbať nebude. A to ako v Medzinárodných majstrovstvách Slovenska, ale aj v Majstrovstvách Slovenska pretekov automobilov do vrchu.   – 20.6.2021 sledovať výkon nielen Igora Drotára, ktorý je lídrom v Medzinárodných majstrovstvách Slovenka, tak aj Martina Juhása, ktorý zase okupuje prvú priečku priebežného poradia v slovenskom šampionáte. Okrem spomínaných šampionátov v Ožďanoch o body budú bojovať aj jazdci v rámci Majstrovstiev Slovenska v pretekoch historických automobilov do vrchu, ale aj v rámci Slovenského kopcového pohára, či Slovenskej trofeji PAV historických automobilov pravidelnosti. Zoznam prihlásených nájdete na stránke http://sams-asn.sk/pdf/dok003314.pdf. Priebežné poradie MMSR PAV na stránke http://sams-asn.sk/pdf/dok003295.pdf, MSR PAV http://sams-asn.sk/pdf/dok003294.pdf,  MSR PAV HA http://sams-asn.sk/pdf/dok003296.pdf a SKP na stránke http://sams-asn.sk/pdf/dok003293.pdf.

Tibor Szabosi;ac7i5918-1.jpg

Ako sme už v úvode spomínali, pre všetkých účastníkov je pripravená trať o celkovej dĺžke 2850 metrov spoločne s 21 zákrutami a prevýšením 103 metrov. Na piatok 18.6.2021 je pripravené administratívne a technické preberanie súťažiacich a na sobotu a nedeľu 19. – 20.6.2021 samotné preteky, pričom po oba dva dni budú dopoludnia najskôr dve tréningové jazdy a následne popoludní dvojica súťažných, ktorých súčet časov určí konečné poradie pretekov Nové Ožďany 2021.

Tibor Szabosi;ac7i6078-3.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri