Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

MOL Dynamic Autocross Team- sezóna 2011

Wednesday, 08. 06. 2011 - 09:30, Daniel Mandzi   

MOL Dynamic Autocross Team- sezóna 2011

1. pretek MSR + ME Zóna Nordring, AT 7.5. - 8.5.2011

Úvodné podujatie majstrovstiev zóny strednej Európy (CEZ) sa konalo na rakúskom okruhu Nordring. Tento okruh bol po prvý krát zaradený do seriálu CEZ v autokrose, takže pre väčšinu jazdcov bol veľkou neznámou. Merané tréningy ukázali silu domácich rakúskych reprezentantov, pred ktorých sa podarilo dostať jedine nášmu jazdcovi Igorovi Vlasatému.

2-55.jpg

V kvalifikačných jazdách si Igor Vlasatý vybojoval miesto v prvom rade štartovného roštu v A-finále. Štart do finále sa najlepšie vydaril domácemu jazdcovi Mattersdorferovi a na druhom mieste sa usadil Igor Vlasatý. V boji o tretie miesto uspel ďalší rakúsky reprezentant Hasler.

5-20.jpg

„Aj napriek tomu, že počas preteku sme mali problém s unášaním spojky, celkový výsledok náš potešil a pripísali sme si dôležité body do priebežného hodnotenia.", vyjadril sa tesne po pretekoch Igor Vlasatý.

1-58.jpg

2. pretek ME Zóna Humpolec, ČR 4.6. - 5.6.2011

V poradí ďalšie podujatie CEZ v autokrose sa konali u našich západných susedov na trati v meste Humpolec. Podujatie bolo sprevádzané veľkým záujmom jazdcov, divákov a aj médií, čo potvrdzuje popularitu tohto športu v Čechách. Technickým preberaním prešlo 115 pretekárskych špeciálov vo všetkých triedach. V meraných tréningoch obsadil Igor Vlasatý štvrtú priečku za trojicou domácich českých reprezentantov.

4-30.jpg

Kvalifikačné jazdy priniesli množstvo vzrušujúcich momentov v podobe kolízií a predbiehacich manévrov. Náš jazdec Igor Vlasatý si aj v tvrdej domácej konkurencii jazdcov vybojoval priamy postup do prvého radu Afinále. Štart A-finále bo zdramatizovaný vylúčením českého jazdca Jánoša za predčasný štart. Po opätovnom štarte sa na čele usadil domáci Pospíšilik pred Igorom Vlasatým a ďalším Čechom Nosálkom.

3-42.jpg

V polovici finále sa Igor Vlasatý dostal na vedúcu priečku, ktorú uhájil po penalizácii Čecha Nosálka. „Pri tejto konkurencii som s výsledkom tohto preteku veľmi spokojný. Odnášame si plný počet bodov a priebežné vedenie v seriáli", povedal Igor Vlasatý.

vysledky-bugy-1600.jpg

6-10.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri