Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

Mikuláš opäť privíta jazdcov i fanúšikov na veszprémskych tratiach

Monday, 08. 11. 2010 - 22:44, Gabriela Szczeczinová   

Mikuláš opäť privíta jazdcov i fanúšikov na veszprémskych tratiach

Práve v čase „Mikuláša" 4. - 5. decembra 2011 otvorí svoje brány pre všetkých milovníkov rally už štrnásty ročník Mikuláš rally. Róbert Lakatoš, skúsený organizátor, ktorý každoročne stojí aj za prípravou súťaží zaradených do majstrovstiev Maďarska - Štart Autó Rally v Egri a Veszprém rally pripravuje na záver roka i túto krásnu a obľúbenú bodku za sezónou.

Pavel Malý;dsc-0182-47.jpg

Rozsiahly vojenský priestor v okolí maďarského mesta Veszprém ožije v tomto čase rušným rally životom. Pravidelne vyše 200 súťažných teamov tu súťaží - ale hlavne sa zabáva - na známych šotolinových veszprémskych tratiach. Tento sviatok rally prebieha stále za účasti obrovského množstva divákov, lebo rally má u našich južných susedov veľa fanúšikov.

Pavel Malý;dsc-0191-50.jpg

Program súťaže začne v sobotu ráno výdajom itinerárov po ktorom nasleduje obhliadka trate. V priebehu dňa sa uskutoční aj administratívne a technické preberanie. Prvé vozidlo odštartuje na trať v nedeľu ráno o 9.00 a jeho príchod do cieľa je naplánovaný na 16:20. V priebehu dňa absolvujú súťažiaci trať pozostávajúcu zo šiestich rýchlostných skúšok v dĺžke 66 kilometrov na troch tratiach (14 km, 12 km, 7 km). Povrch trate tvorí šotolina 61% a 39% povrchu je asfaltový.

Pavel Malý;dsc-0162-37.jpg

Prihlásiť sa na súťaž môžu aj zahraničné posádky. Tlačivo prihlášky a anglická verzia Zvláštnych ustanovení tvoria prílohu tohto článku. Okrem absolútnej klasifikácie budú hodnotení súťažiaci v troch objemových triedach, pričom vozidlá, ktoré použijú zimné pneumatiky s hrotmi budú hodnotené zvlášť. Použitie týchto pneumatík v priebehu obhliadky trate je ale zakázané.

Gábor Tóth;mikul-s-rally-veszpr-m-272.jpg

V mene organizátora vás všetkých srdečne pozývame do Veszprému.


Auto Klub Košice

 

Prihláška (eng)

Zvláštne ustanovenia (eng)

 

Fotogaléria z 13. Eurofortis Mikulás Rallye 2009



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri