Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal v Ožďanoch dvakrát strieborný

Wednesday, 29. 06. 2022 - 09:46, Miroslav Majláth   

Miki Čambal v Ožďanoch dvakrát strieborný

Doslova tropické počasie, ale aj nádherné preteky v ktorých sa bojovalo doslova o stotinky sekúnd zažil počas uplynulého víkendu Miki Čambal v Ožďanoch.

 

RS Team

Po pretekoch v Šternberku sme vás informovali, že Mikimu Čambalovi opäť funguje Citroën Saxo VTRS tak ako si Miki predstavoval. A vidieť to bolo aj v rámci piateho víkendu seriálov Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu v Ožďanoch.

RS Team

„Auto fungovalo aj tu výborne, len mne Ožďany nikdy veľmi nesedeli, každoročne sa tu jazdecky dosť trápim. Dnes to však bolo dobré, snažil som sa, ale Stano Krivák bol rýchlejší, čiže pre mňa druhé miesto v skupine, ako aj triede. Nebolo to ideálne ale dnes to bolo celkom fajn,“ opísal Miki Čambal jeho sobotňajšie snaženie.

RS Team

Ak si všetci mysleli, že v sobotu bolo v Ožďanoch veľmi teplo, to ešte nevedeli čo ich čaká v nedeľu. Teploty vyskočili ešte vyššie a slnko poriadne pripekalo. Motory pretekárskych vozidiel sa prehrievali, pneumatiky nefungovali a v kokpitoch áut stúpali teploty na neúnosnú mieru. Napriek tomu takmer šesťdesiatka jazdcov si to na trati poriadne rozdávala a nedarovala si navzájom ani desatinu sekundy. Takýto súboj prebiehal aj v skupine 5 a aj v triede 5a. Po prvej súťažnej jazde patrilo Mikimu Čambalovi druhé miesto s miernou stratou na prvého. V druhej jazde sa situácia presne navlas zopakovala a tak sa Miki musel opäť uspokojiť so striebrom.

RS Team

„Stano Krivák má teraz oproti mne skoro o šesťdesiat koní viac ako ja a to je na niektorých tratiach naozaj poznať. Včera navyše išiel veľmi dobre. Čo ma však trochu štve, že dnes až tak dobre nešiel a po prvej jazde bol rozdiel len 0,4sec. Do druhej jazdy som nastúpil optimisticky s chuťou zabojovať o výhru. Spravil som však dve menšie chyby vo vracákoch, ktoré sa prejavili na čase a preto lepšie ako druhé miesto z toho nebolo.  Ďakujem RS Teamu a všetkým partnerom, že som tu mohol byť. A samozrejme mojej rodine, ktorá sa opäť musela cez víkend zaobísť bez mojej prítomnosti,“ doplnil Miki v nedeľu po pretekoch.

RS Team

Seriál Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu 2022 pokračuje v polovici mesiaca júl na Jankovom vŕšku.

RS Team

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri