Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal si v Ožďanoch urobil veľkú radosť

Friday, 15. 06. 2018 - 10:31, Public relations   

Miki Čambal si v Ožďanoch urobil veľkú radosť

Nielen siedme, či ôsme miesto absolútneho poradia, ale samozrejme aj víťazstvo v triede E1-1600 a nakoniec aj piate a štvrté miesto v skupine E1.

Všetky tieto krásne umiestnenia dosiahol Miki Čambal v spolupráci s vozidlom Citroën Saxo v rámci podujatia Enipro Oždianske serpentíny 2018. Na štart pretekov sa síci Miki postavil v úlohe favorita na víťazstvo v triede, ostatné umiestnenia boli „iba" bonus navyše.

Tibor Szabosi;c50q1561-1.jpg

„Nikdy to nie je jednoznačné, keďže nielen na trati, ale aj s autom sa môže všeličo stať. Mňa však smola v tomto prípade naplno obišla a som nadmieru spokojný. S takýmto umiestnením s jedna šestkou v absolútnom poradí som fakt pred pretekmi vôbec nepočítal. Auto ale fungovalo naozaj výborne a jediné čo mňa v Ožďanoch asi trápilo bolo neskutočné teplo počas celého víkendu. Chcel by som sa poďakovať všetkým mojim partnerom za podporu a samozrejme aj mojej rodine, ktorá to moje víkendové zanedbávanie neustále toleruje," povedal po pretekoch v Ožďanoch Miki Čambal.

Tibor Szabosi;c50q0422-3.jpg

Teraz prichádza čas, kedy si Miki svoju rodinu po víkendoch bude môcť dosýta užiť, keďže ďalšie preteky zaradené do seriálu Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu sú plánované až o mesiac. A práve na ne to ani z domu nebude mať ďaleko, keďže sa budú konať na Pezinskej Babe.

M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri