Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal postupuje neohrozene vpred

Sunday, 29. 07. 2018 - 22:31, Public relations   

Miki Čambal postupuje neohrozene vpred

Deväť z desiatich možných víťazstiev, ale aj súboje s jazdcami na vozidlách s podstatne objemnejšími motormi. Taká je tohtoročná sezóna Mikiho Čambala a jeho Citroënu Saxo.

 

Desiate kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 odštartovalo počas uplynulého víkendu v Dobšinej. Miki Čambal sa aj v rámci XXXV. Dobšinského kopca 2018 predstavil v najlepšom svetle, veď spomedzi stoštyridsiatich štartujúcich mu nakoniec v cieli patrila štyridsiata tretia priečka absolútneho poradia, ale aj víťazstvo v triede E1 do 1,6 litra.

Tibor Szabosi;c30i8356-12.jpg

„Do Dobšinej chodím rád, keďže je tu asi najlepšia trať z celého seriálu. Rovnako organizátori robia všetko čo je v ich silách, aby sme boli všetci spokojní. So svojim výkonom som spokojný. Vyhral som už deviate preteky z desiatich možných. Tie desiate som neštartoval z dôvodu technickej poruchy. Plním môj tohtoročný plán takmer na sto percent, čo je podstatné. Tohtoročné dosahované časy v Dobšinej síce boli o niečo pomalšie ako v minulom roku, ale bolo to stále v norme. Rád by som poďakoval všetkým partnerom, ale aj rodine za podporu. Moja vďaka vlastne patrí každému kto mi nejako pomáha," zhodnotil Miki Čambal po pretekoch v Dobšinej.

Tibor Szabosi;c30i8344-14.jpg

Nielen pre Mikiho, ale aj pre všetkých ostatných kopciarov teraz nastáva voľný víkend a na ten ďalší si opäť spoločne pomerajú svoje sily. V tomto prípade to bude na Jankovom vŕšku.

Miro Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri