Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal po Jankovom vŕšku v predstihu slovenským majstrom

Friday, 10. 08. 2018 - 16:31, Public relations   

Miki Čambal po Jankovom vŕšku v predstihu slovenským majstrom

Racing-shop.sk Team, Miki Čambal a Citroën Saxo odchádzali z podujatia Autopola Jankov vŕšok 2018 spokojní. Bodaj by aj nie, veď im po tomto podujatí v predstihu patrí titul majstrov Slovenska v triede E1-1600.

 

Celý príbeh sa začal odvíjať už na prvom podujatí tohtoročnej sezóny, v Rechbergu, kde si Miki na svoje konto pripísal plný počet bodov. V Zaluži síce prvý deň pretekov kvôli drobnej technickej poruche neabsolvoval, zato druhý už opäť bral maximálny počet bodov. A takýto priebeh mali aj všetky ďalšie podujatia, pričom pred podujatím Autopola Jankov vŕšok 2018 bola bilancia Mikiho Čambala jedinečná. Deväť víťazstiev z celkovo desiatich možných pokusov. Jedno druhé miesto, ale aj jedno víťazstvo pridal aj na Jankovom vŕšku. Tieto posledné body stačili navyše na to, aby Mojmír Čambal získal v poradí už druhý majstrovský titul v triede E1-1600.

Tibor Szabosi;c30i5456-10.jpg

„Na Jankov vŕšok veľmi rád chodím, je tu vždy perfektná organizácia, výborná divácka podpora, ale aj nádherná trať. Nájsť tu však to správne nastavenie auta je nesmierne náročné. V sobotu to bolo druhé miesto so stratou iba dve desatiny sekundy, v nedeľu víťazstvo. To bolo o to sladšie, že už štyri preteky pred koncom som potvrdil zisk majstrovského titulu v triede. Rád by som aj touto formou poďakoval partnerom za podporu a dôveru a samozrejme moja vďaka patrí hlavne manželke a celej rodine," povedal Miki Čambal po pretekoch Autopola Jankov vŕšok 2018.

Tibor Szabosi;c30i2250-12.jpg

Do konca sezóny Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu ostávajú ešte dva pretekárske víkendy. Ten prvý sa uskutoční už o dva týždne na podujatí Ústecká 21 v Čechách a posledné začiatkom mesiaca september už tradične na Ostrej Lúke pri Zvolene. Či sa Miki Čambal zúčastní oboch týchto podujatí, to uvidíme až na ich štarte.

M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri