Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal „Odjazdiť Ožďany bez bŕzd je problém.“

Friday, 25. 06. 2021 - 14:00, Miroslav Majláth   

Miki Čambal „Odjazdiť Ožďany bez bŕzd je problém.“

V aktuálnej sezóne slovenského šampionátu pretekov automobilov do vrchu ešte v triede 5a, ale aj skupine 5 Miki Čambal nenašiel premožiteľa a to aj zásluhou dobre fungujúceho Citroënu Saxo VTRS.

 

Tibor Szabosi;asr65253-2.jpg

Piaty pretekársky víkend seriálu Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021 absolvoval RS Team s Mikim Čambalom a Citroënom Saxo VTRS sa konal v Ožďanoch neďaleko Rimavskej Soboty. Pri pohľade na priebežné výsledky Medzinárodných majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu v skupine 5, ale aj triede 5a pred Ožďanmi jednoznačne dominoval Miki Čambal, keď až tohto okamihu nenašiel premožiteľa. V Ožďanoch to však bolo trošku inak.

Tibor Szabosi;ac7i2641-1.jpg

„V sobotu sa mi podarilo vyhrať v triede 5a, v skupine 5 som si však pripísal na svoje konto body za druhé miesto. Musím povedať, že ani jednu jazdu som nemal úplne čistú, robil som chyby ako taký nováčik. Na druhej strane v Ožďanoch je trať, ktorá mne nejakým spôsobom nesedí, Paťovi Puršovi táto trať sedí lepšie, takže mne ostáva mu iba zagratulovať k výhre v skupine 5 a ja musím byť spokojný s druhým miestom,“ zhodnotil po sobotných jazdách Miki Čambal.

Tibor Szabosi;ac7i2332-2.jpg

Keď z pohľadu Mikiho nebola sobota celkom vydarená, nedeľa bola úplne zlá.

Tibor Szabosi;asr67033-2.jpg

„Tak nedeľa to bolo niečo. Moje Saxo ma tento víkend poriadne vytrápilo, dnes som jazdil v podstate bez zadných bŕzd, stále sa totiž pretáčalo na brzdách a kvôli tomu som trafil druhý retardér. No čo už, aj takéto dni musia byť. Veľmi by som chcel poďakovať chalanom z Demo Motorsport za obrovskú podporu včera aj dnes v depe, samozrejme vďaka patrí všetkým partnerom, ako aj kolegom v triede a skupine za výborné výsledky a pekné preteky,“ doplnil Miki v nedeľu po pretekoch.

Tibor Szabosi;ac7i2896-3.jpg

Teraz na Mikiho, ale aj jeho kolegov čaká takmer mesačná pauza a následne sa stretnú v polovici mesiaca júl na pretekoch v Dobšinej. Nudiť sa však určite so svojim mechanikom Mikulášom Borovským nebude, keďže počas spomínanej pauzy musia opäť dostať Citroën Saxo VTRS do pretekárskej kondície.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri