Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal na Pezinskej Babe vylepšoval rekord v jedna šestkách

Tuesday, 10. 07. 2018 - 17:30, Public relations   

Miki Čambal na Pezinskej Babe vylepšoval rekord v jedna šestkách

Miki Čambal si z podujatia Slovakia Baba 2018 odviezol nielen dve víťazstvá v triede, ale aj nový rekord trate v jedna šestkách.

Podujatie Slovakia Baba 2018 bolo zaradené v rámci tohtoročných Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu ako ôsme a deviate kolo. To znamenalo, že jazdci brali body do priebežného hodnotenia za každý deň zvlášť. Mikimu Čambalovi s vozidlom Citroën Saxo sa podarilo vybojovať dve víťazstvá v triede E1-1600.

Tibor Szabosi;c30i6456-13.jpg

„V sobotu som bol nejaký rozladený a nedarilo sa mi tak, ako by som si prial. Auto išlo výborne, ale ja som robil drobné chybičky, ktoré ma stály desatinky, možno dokonca až sekundy straty. Nakoniec som však napriek tomu bral víťazstvo, čiže hodnotím to s odstupom času kladne. Nedeľa to bola úplne iná káva, všetko išlo tak ako som si predstavoval a mne sa podarilo dokonca ísť na čas pod 2:30 minúty čo na jedna šestku je fantastický čas. Zároveň sa mi podarilo vylepšiť môj minuloročný rekord trate s týmto objemom motora. Som nadmieru spokojný. Samozrejme by som rád aj touto cestou poďakoval všetkým partnerom bez ktorých by som sa pretekov nemohol zúčastňovať. Dúfam, že budú spokojní," povedal Miki Čambal.

Tibor Szabosi;c30i0471-13.jpg

Pre kopciarov teraz nasleduje jeden voľný víkend a v prípade ak by niekto z Mikiho fanúšikov mal chuť na vlastné oči sledovať ako jeho Citroën Saxo doslova lieta ponad trať, musí navštíviť preteky na Dobšinskom kopci. Tie odštartujú v dňoch 21. - 22.7.2018 samozrejme v Dobšinej.

Tibor Szabosi;c30i9210-12.jpg

Miro Majláth

Tibor Szabosi;asf-4973-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri