Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal na Ostrej Lúke 2022 - víťazstvo a druhé miesto

Wednesday, 04. 05. 2022 - 16:08, Miroslav Majláth   

Miki Čambal na Ostrej Lúke 2022 - víťazstvo a druhé miesto

Druhé kolo seriálov Dynamax MMSR a MSR pretekov automobilov do vrchu sa konalo v rámci podujatia PAV PROFIN CAR Ostrá Lúka 2022. Medzi štartujúcimi bol aj Miki Čambal s Citroënom Saxo VTRS.

 

RS Team

Úradujúci slovenský medzinárodný majster skupiny 5, ale aj národný majster triedy 5a, Miki Čambal na Ostrej Lúke už štartoval nespočetne veľa krát. Trať teda pozná dôverne a aj keď je z roka na rok rozbitejšia a rozbitejšia nevzdáva to. No v tomto roku nebol so svojou jazdou celkom spokojný.

RS Team

„Dnes som jazdil najhoršie časy za posledných štyri až päť rokov. Netuším čím to je, skúsim pozrieť onboardy, či niekde nevedomky nerobím chybu. Som z toho trochu nervózny,“ povedal v cieli sobotnej jazdy Miki Čambal.

RS Team

Napriek faktu, že Miki nejazdil dobré časy, po spočítaní časov z oboch súťažných jázd sa umiestnil na druhom mieste v skupine 5, ako aj v triede 5a. V celkovom poradí po sobotných pretekoch Mikimu patrilo trináste miesto.

V nedeľu sa síce Mikimu veľmi dosahované časy nepodarilo vylepšiť, vo výsledkoch sa však posunul o miesto vyššie, čiže bral víťazstvo v skupine aj triede a jedenáste miesto absolútneho poradia.

RS Team

„Je to také horko – sladké víťazstvo. Stano Krivák nedojazdil a ja si myslím, že to víťazstvo si on zaslúžil. Ide v tejto sezóne veľmi dobre. Nás určite čaká veľa roboty s autom, časy, ktoré jazdím sú slabé a treba s tým niečo urobiť. Spočiatku som si myslel, že je to dané mnou, ale auto nejde tak ako by malo ísť. V sobotu mi v druhom tréningu zhorel štartér, ktorý sa nám podarilo ihneď zohnať a vymeniť, ale neviem či náhodou nenastal nejaký skrat a niečo sa nestalo s riadiačkou. Musíme to rýchle vyriešiť. Chcel by som aj touto cestou poďakovať Jarovi Dubóczimu, Marekovi Gašparíkovi a Jurajovi Melichovu za skvelú prácu v depe,“ doplnil Miki Čambal v nedeľu po prejazde cieľom.

RS Team

Miki Čambal a jeho mechanik majú teraz čas na odstránenie chyby dva týždne. O tri totiž už opäť pokračujú slovenské Dynamax medzinárodné majstrovstvá pretekov automobilov do vrchu v poľskej Korczyne.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri