Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Miki Biasion bol v Hustopečiach

Monday, 17. 06. 2019 - 11:00, Ľuboš Kašický   

Miki Biasion bol v Hustopečiach

Možno ste to počas rozpáleného víkendu na moravskej Pálave ani nestihli zaregistrovať, ale na Rally Hustopeče sa prišiel pozrieť aj dvojnásobný majster sveta v rely, Talian Massimo "Miki" Biasion, ktorý mal aj milú ambasádorskú povinnosť.

asf-6142.jpg

Samozrejme, že dostať takú hviezdu na naše súťaže nie je jednoduché a chce to dobré vzťahy. Tie ma so slávnym Talianom aj šéf organizačného tímu Agrotec Petronas Rally a zároveň pretekár Martin Rada, ktorý za touto milou návštevou stál.

c30i7136.jpg

Aby návšteva sedemnásťnásobného víťaza svetových súťaží a šampióna z rokov 1988 a 1989, Miki Biasiona bola zaujímavejšia, tak Agrotec pripravil pre svojich fanúšikov súťaž, kde mali tipovať aká je priemerná spotreba paliva na sto ostrých súťažných kilometrov v pretekárskom aute Abarth 124 Rally, na ktorom Martin Rada štartoval v rely Hustopeče. A práve jednou z cien pre víťaza bola aj možnosť previezť sa na sedadle spolujazdca na shakedowne s Miki Biasionom!

c30i7140.jpg

Víťazkou sa stala ruská študentka v Brne, Valeria Iliushchenko, ktorá tipovala spotrebu 52,9 l/100 km, čo bolo len o desatinu litra menej, než je skutočná spotreba.

c30i7141.jpg

Samozrejme, že Valeria si jazdu s legendárnym pretekárom poriadne užila a náš fotograf Tibor Szabosi bol pri tom. Pozrime sa teda spolu v našom archíve ma fotky Miki Biasiona na 15.ročníku Agrotec Petronas Rally v Hustopečiach.

c30i9665.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri