Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Massa sa vráti do Brazílie a Kvyat je ďalším kandidátom na jeho sedačku

Monday, 30. 10. 2017 - 22:22, Ľuboš Kašický   

Massa sa vráti do Brazílie a Kvyat je ďalším kandidátom na jeho sedačku

Tím Williams v Mexiku priznal, že medzi skúšaných kandidátov na sezónu 2018 ku Kubicovi, di Restovi a Wehrleinovi pribudol logicky aj Rus Kvyat.


Hneď, ako Scuderia Toro Rosso vyhodila Daniila Kvyata (23) sa šéf ruskej automobilovej federácie Igor Ermilin nechal počuť, že Daniil sa teraz stane hlavným kandidátom na sedačku vo Williamse. O pokračovaní v F1 nepochybuje ani jeho bývalý tímový kolega Carlos Sainz junior, ktorý tvrdí: „Vyrastali sme spolu od motokár a Daniil je mimoriadne skúsený špičkový pilot. Som presvedčený, že týmto jeho kariéra v F1 neskončila."

Martin Trenkler;mg-8958-3.jpg

Samozrejme, že naši kolegovia v paddocku sa vrhli na vedenie tímu Williams a dožadovali sa odpovedí. Paddy Lowe je však ako skala a nechce nič povedať. Vlastne ani nemôže. Z jeho slov sme si však vydedukovali, že hľadanie náhrady za Felipe Massu (36) je naozaj intenzívne a to pre Brazílčana znamená iba jedno - koniec vo Williamse (a asi aj v F1). Možno aj preto malý Brazílčan stále častejšie vysiela štipľavé poznámky na adresu Kubicu.

Martin Trenkler;s0i4500.jpg

„Už v Austine som vám povedal, že vyskúšame všetkých pilotov, čo nie sú pod zmluvou," odháňa ďalej od seba novinárov technický šéf a spolumajiteľ tímu Williams, Paddy Lowe. „Kvyat je veľmi rešpektovaný pilot a musí sa z ním počítať."

Z doterajších testov Williamsu na Silverstone a na Hungaroringu sa na svetlo sveta prakticky nič nedostalo. Na všetko je embargo. Iba vieme, že prebehli. A vieme už aj to, že ďalšie testy Kubica absolvuje po pretekoch v Abu Dhabi, kde dostane do rúk konečne aj aktuálnu techniku z tejto sezóny. To by malo definitívne rozhodnúť o jeho budúcnosti v F1.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri