Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Martin Koči opäť za volantom

Thursday, 02. 07. 2020 - 11:55, Public relations   

Martin Koči opäť za volantom

Skoro po pol roku sa opäť posadí slovenský rally jazdec a minuloročný absolútny majster Slovenska v rally Martin Koči za volant súťažného automobilu už v sobotu 4. 7. 2020 na voľnom rally preteku v Kopřivnici. Bude to premiéra staronovej posádky Koči – Ferencz ako aj Martinova premiéra na vozidle SKODA FABIA Rally2 evo na asfalte.

Tibor Szabosi;c30i8375-23.jpg

Kvôli pandémii sa tohoročná rally sezóna musela posunúť. Konečne môže Martin Koči zasadnúť aj fyzicky do súťažného automobilu. Posledný exhibičný pretek absolvoval na GP Ice race v Rakúsku začiatkom februára 2020 na ľade a naposledy súťažil na asfalte v decembri v Prahe na Pražskom Rallysprinte.

Michal Bobko;asf-8351-4.jpg

„Mám pocit, ako by to bola celá večnosť od kedy som naposledy sedel v rally aute. Dúfam, že som to nezabudol (smiech). Každopádne som sa snažil udržiavať v kondícii, jazdiť aspoň na simulátore a prestávku využiť na analyzovanie a zlepšenie svojich výkonov. Do Kopřivnice sa už veľmi teším, pretože to bude moja rally premiéra s novou FABIOU a zároveň budeme po rokoch spolu v aute s Miňom Ferenczom, na čo sa veľmi teším“, povedal s nadšením Martin.

Tibor Szabosi;asfr5892.jpg

Podujatie MRC Kopřivnice 2020 sa bude konať na Polygone Tatra Kopřivnice, ktorý sa využíva aj ako rýchlostná skúška aj pri Valašskej rally. Pretek bude pozostávať zo 6 rýchlostných skúšok.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri