Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči na rally v Estónsku nesklamal, no odchádzal sklamaný

Tuesday, 27. 07. 2021 - 16:10, Public relations   

Martin Koči na rally v Estónsku nesklamal, no odchádzal sklamaný

Rally posádka Styllex motorsport Martin Koči a Petr Těšinský sa vrátila z Juniorských majstrovstiev sveta v rally (JWRC), ktoré sa konalo 15.7. - 18.7. 2021 v Estónsku. Napriek výborným výkonom, keď sa počas celej súťaže držali na prvých štyroch priečkach, ich postihla veľká smola, keď 3 km pred cieľom na poslednej rýchlostnej skúške nevydržalo súťažné vozidlo Ford Fiesta Rally4  a zlomila sa im poloos. Preto súťaž nemohli dokončiť. Odpadli z krásneho tretieho miesta. Počas celej súťaže vyhrali 3 najdlhšie rýchlostné skúšky a dlho sa držali na celkovom druhom mieste. Momentálne je posádka v hodnotení juniorského šampionátu na 5. mieste.

dsc-5644.jpg

Trate v Estónsku boli veľmi rýchle, väčšinou v lese, s množstvom skokov, čo pripomínalo Martinovi súťaže vo Fínsku, len s iným povrchom trate. Jazdilo sa štyri dni v úmorných horúčavách. 

dsc-4575.jpg

"Veľmi ma mrzí to, čo sa stalo, lebo sme mali už na dosah pódiové umiestnenie. Nebola to jazdecká chyba, ale zlyhala opäť technika, tak ako to bolo aj v Portugalsku. Mrzí ma to kvôli tímu, sponzorom, ale aj našim fanúšikom," povedal sklamaný Martin Koči.

dsc4374-kopie.jpg

"Nezažili sme ešte takúto sezónu, keď napriek našim výborným výkonom a vynaloženému úsiliu celého tímu, výsledky tomu nezodpovedajú. Vzhľadom na tieto skutočnosti bude tím zvažovať ďalšie účinkovanie v seriáli JWRC 2021," povedal manažér tímu Michal Koči.

dsc-7732-kopie.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri