Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči je pripravený na rýchlu estónsku šotolinu

Sunday, 11. 07. 2021 - 23:17, Public relations   

Martin Koči je pripravený na rýchlu estónsku šotolinu

Posádka tímu Styllex motorsport je po sedem týždňovej prestávke pripravená na tretie podujatie Juniorských majstrovstiev sveta v rally (JWRC) 2021 v Estónsku, ktoré je známe rýchlou traťou a početnými skokmi. Po úvodných dvoch podujatiach seriálu je slovenská posádka Martin Koči – Petr Těšínský na priebežnom štvrtom mieste v rebríčku a verí, že sa im v Estónsku podarí postaviť sa na stupne víťazov.

dsc-4886-kopie.jpg

V termíne 15. 7. - 18. 7. 2021 sa chlapci zúčastnia WRC Rally Estonia, kde ich čaká necelých 320 súťažných kilometrov rozdelených do štyroch súťažných dní. Budú súťažiť na predpísanom vozidle Ford Fiesta Rally4, ktoré majú všetci junior rovnaké. Na predchádzajúcich podujatiach ich potrápili technické problémy s vozidlom, tak veria, že si už smolu vyčerpali a budú môcť ukázať svoje kvality..

styllex-fiesta-rally-4-1.jpg

Juniorsky vicemajster sveta z roku 2016 Martin Koči pred odchodom povedal: “Minulý víkend sme mali možnosť sa rozjazdiť na šotoline v Poľsku. Myslím si, že v Estónsku je kľúčové pre dobrý výsledok mať sebadôveru, pretože sa jazdí vo vysokých rýchlostiach. Po prílete máme naplánovaný ešte pre-event test priamo na mieste, ktorý by nás mal finálne pripraviť. V Estónsku som štartoval na začiatku mojej kariéry v roku 2012 a mám na tamojšie trate veľmi pekné spomienky.”

dsc-0854-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri