Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás na Slovakia Baba 2018 s jedným víťazstvom a jedným odstúpením

Tuesday, 10. 07. 2018 - 21:42, Public relations   

Martin Juhás na Slovakia Baba 2018 s jedným víťazstvom a jedným odstúpením

Martinovi Juhásovi, MRM motorsport Teamu a BMW M3 sa na tohtoročnej Pezinskej Babe nedarilo úplne tak, ako by si predstavovali. Po sobotňajšom víťazstve prišlo nedeľné odstúpenie.

„Na Pezinskej Babe sme vyrastali, z domu to mám necelých štyridsať kilometrov a keďže nebol žiaden pretekársky okruh, autá a motorky som chodil skúšať práve sem. Aj z tohto dôvodu beriem Pezinskú Babu ako domáce preteky. Škoda len, že asfalt je taký aký je. Bolo by fajn keby už cestu po tých dlhých rokoch zase poriadne opravili. Vtedy by tu zase mohli byť aj preteky zaradené do podstatne vyššieho šampionátu," povedal Martin Juhás pred pretekmi Slovakia Baba 2018.

Tibor Szabosi;c30i6623-10.jpg

V sobotu Martin jazdil dobré časy, výsledkom čoho bolo nielen víťazstvo v triede E1+2000/2WD, ale aj piate miesto absolútneho slovenského poradia. Ak pripočítame druhé miesto v skupine E1 a triede E1+2000, treba iba konštatovať, že Martin svoju robotu odviedol výborne.

Tibor Szabosi;c30i9235-15.jpg

V nedeľu najskôr v rámci tréningu išlo všetko ako po masle. V prvej súťažnej jazde však na Martinovom BMW M3 utrhlo držiak diferenciálu a jemu tak už neostávalo nič iné ako z pretekov odstúpiť.

Tibor Szabosi;c30i7498-12.jpg

„Je to škoda, ale tá trať bola tak uskákaná, že som asi išiel viac v lufte ako po asfalte. Tak ako som hovoril pred pretekmi, dokým nebude na Pezinskej Babe natiahnutý nový asfalt, nejaké veľké preteky sa tu nebudú dať robiť. Máme jedinečné depo aké nie je ani na jednom kopci v celej Európe, máme krásnu, rýchlu trať, ale aj jazdcov, ktorí by sem radi chodili, len by niekto už musel v tejto krajine pochopiť, že treba aj cesty opravovať," dodal Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i8910-15.jpg

Martina Juhása budete mať možnosť sledovať opäť priamo v akcii už o dva týždne na Dobšinskom kopci.

MRM motorsport Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri