Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás dosiahol na Jankovom vŕšku na dve druhé miesta

Tuesday, 07. 08. 2018 - 17:22, Public relations   

Martin Juhás dosiahol na Jankovom vŕšku na dve druhé miesta

Neskutočne šmykľavý asfalt, ale aj poriadne kľukatá, technická trať na Jankovom vŕšku nie je to „pravé orechové" pre zadokolku BMW M3 Martina Juhása. Napriek tomu pri vzájomnej spolupráci predviedli nádhernú súhru jazdca a dobre pripravenej techniky.

 

Slovenský MRM Motorsport Team, ktorý v rámci Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu reprezentuje Martin Juhás a vozidlo BMW M3 zažil poriadne horúci víkend, v rámci ktorého absolvoval jedenáste a dvanáste kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018. Na podujatí panovala výborná atmosféra, ale aj tradične dobrá organizácia. Ak spomenieme nádhernú, technickú trať, ale aj poriadne šmykľavý asfalt, mám vymenované všetky spoločné znaky podujatia, ktoré odštartovalo pod názvom Autopola Jankov vŕšok 2018.

Tibor Szabosi;c30i8351-12.jpg

Martin Juhás v spolupráci s vozidlom BMW M3 už tradične patril medzi favoritov na víťazstvo v triede E1+2000/2WD, pričom v minulosti sa mu tu podarilo zajazdiť naozaj výborné časy. Neskutočné teplo, ktoré počas posledných dní zavládlo nielen na Slovensku, ale prakticky v celej Európe si však vyberajú svoju daň aj v rámci pretekov automobilov do vrchu. Motory pretekárskych špeciálov sa neúmerne prehrievajú a pneumatiky nefungujú tak akoby mali. Martin si toto všetko uvedomoval, no napriek veľkému snaženiu mali jeho súperi v tomto prípade viac športového šťastia a v cieli oboch pretekárskych dní sa musel na Jankovom vŕšku napokon uspokojiť s druhým miestom.

Tibor Szabosi;c30i6569-11.jpg

„Na tejto trati je vždy adhézia menšia, no v minulosti sa nám tu podarilo urobiť výborný čas. To však nebolo takto neskutočne horúco a hlavne všetko vychádzalo perfektne. V týchto teplotách však nič nefunguje tak akoby malo a priznávam, z môjho pohľadu tento víkend nedopadol tak, ako som očakával. Byť druhý nie je zlé, je to motoristický šport, v ktorom medzi sebou bojujeme o tisíciny sekúnd. My sme boli teraz trochu pomalší a súperi rýchlejší. Nabudúce to snáď bude opačne," zhodnotil Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i7651-10.jpg

Martina Juhása, BMW M3, ale aj MRM Motorsport sa opäť predstavia divákom opäť už o dva týždne v rámci podujatia Ústecká 21, ktoré je zaradené ako predposledné v rámci tohtoročného slovenského kopcového šampionátu.

Tibor Szabosi;c30i8761-10.jpg

MRM Motorsport Team, M. Majláth

Fotogaléria MRM Motorsport Team Jankov vŕšok

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri