Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Manažérom mladého Schumachera mladý Todt

Friday, 25. 01. 2019 - 12:54, Ľuboš Kašický   

Manažérom mladého Schumachera mladý Todt

Ferrari prijalo nedávno Micka Schumachera do svoje Akadémie a dá sa predpokladať, že cesta juniora bude o rok, dva smerovať do Maranella. Na to potrebuje špičkového manažéra.

 

Všetci, ktorí sledujeme roky motoristický šport vieme, že predtým, než sa Jean Todt stal prezidentom FIA bol aj dlhoročným úspešným šéfom tímu v Maranelle a stal sa rodinným priateľom Michaela Schumachera. Dnešný prezident FIA je napokon jedným z mála ľudí, ktorý môže Schumachera pravidelne navštevovať.

lo07-5.jpg

Roky plynú a tak, ako sa syn Michaeal Schumachera stal nádejným pilotom, tak sa syn Jeana Todta, Nicolas Todt (1977), postupne stal úspešný manažérom, ktorý manažoval a spoluvlastní tím ART Grand Prix, no má v košiari veľa známych pretekárov. Spomeňme mená ako Felipe Massa, Pastor Maldonado, či Jules Bianchi. Stále je manažérom Daniila Kvyata, José Maria Lópeza, Charlesa Leclerca a najnovšie aj mladého Micka Schumachera. Po rokoch teda znova budeme mať v autošporte spojenie Todt – Schumacher. Bude rovnako úspešné, ako spojenie ich otcov?

agala03.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri