Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Majstrovstvá Európy v pretekoch automobilov do vrchu a FIA Medzinárodný pohár v PAV 2020 sú zrušené

Friday, 29. 05. 2020 - 11:29, Public relations   

Majstrovstvá Európy v pretekoch automobilov do vrchu a FIA Medzinárodný pohár v PAV 2020 sú zrušené

Vzhľadom na súčasnú krízu COVID-19 a na jej priame dôsledky boli zrušené FIA Majstrovstvá Európy v pretekoch automobilov do vrchu / FIA European Hill Climb Championship 2020 a FIA Medzinárodný pohár v pretekoch automobilov do vrchu 2020 / FIA International Hill Climb Cup 2020.

 

Pôvodný kalendár európskych majstrovstiev zahŕňal 12 podujatí od polovice apríla do polovice septembra. Deväť z dvanástich podujatí bolo oficiálne zrušených v predvečer stretnutia komisie Hill Climb Commission 26. mája bez toho, aby dotknutí organizátori mali úmysel alebo možnosť odložiť svoje podujatie na neskorší dátum. Čo sa týka Medzinárodného pohára v kopcoch, tri z piatich podujatí už boli zrušené.

Predseda kopcovej komisie FIA, Imad Lahoud povedal: „Je to veľmi ťažké rozhodnutie, ale v kontexte našej disciplíny je rozumné a umožní nám naplno sa sústrediť na sezónu 2021. Budúca sezóna prinesie mnoho noviniek na ktoré sa tešíme, najmä na úplné zavedenie Performance Factor pre uzavreté vozidlá súťažiace v kategórii.“



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri