Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Majerčák z L Racingu na Szilveszter Rallye

Wednesday, 27. 12. 2017 - 12:14, Martin Trenkler   

Majerčák z L Racingu na Szilveszter Rallye

Koniec kalendárneho roka nebude pre Vlastimila Majerčáka z tímu L Racing bez súťažného jazdenia. Po novembrovej AutoShow na Slovakia Ringu sa vybral so spolujazdcom Pavlom Kušnierom na Hungaroring pri Budapešti, kde každoročne organizujú podobnú exhibičnú súťaž Szilveszter Rallye.

Tibor Szabosi;c30i9302-20.jpg

S Fordom Fiesta R5 tak v Maďarsku uzavrú výdatný rok 2017. Po pokojných Vianociach nedokázali dlho obsedieť na mieste a od 27. do 29. decembra sa budú preháňať na rýchlostných skúškach na maďarskom pretekárskom okruhu známeho z Formuly 1 Hungaroring a v jeho okolí. Na súťaži ide v prvom rade o zábavu a šou pre divákov - no a tí sa majú skutočne na čo tešiť, veď na Hungaroring mieri celá maďarská špička a množstvo slovenských jazdcov.

Tibor Szabosi;c30i9109-10.jpg

„Na Szilveszter Rallye sa tešíme každý rok," povedal pred odchodom do Maďarska Vlastimil Majerčák. „Po vianočných gastronomických zážitkoch je potrebné sa poriadne vyvetrať a my sa toho už nevieme dočkať. Je to posledná súťaž roka 2017, tak si to chceme užiť. Samozrejme, auto chceme priviezť do cieľa v poriadku, no chceme si dobre zajazdiť. Uvidíme, aké prekvapenie nám prinesie počasie."

Tibor Szabosi;c30i9234-7.jpg

Szilveszter Rallye 2017 pozostáva zo šiestich rýchlostných skúšok, ktoré sa počas dvoch dní pôjdu na dvoch úsekoch s dĺžkou 11 a 7,65 km. Celkovo sa odjazdí necelých 60 ostrých kilometrov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri