Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

M-Sport predstavil nový Ford Fiesta R5

Tuesday, 11. 06. 2019 - 09:19, Ľuboš Kašický   

M-Sport predstavil nový Ford Fiesta R5

Po novej generácii Škody Fabia R5 sa s novou R5-kou poponáhľal aj Ford, ktorý predstavuje nový Ford Fiesta R5.

 

M-Sport spoločne s Fordom prichádzajú s úplne novým Fordom Fiesta R5, ktorý má nahradiť doteraz úspešnú generáciu Fiesty R5. Ford prichádza nielen s novým dizajnom, ale aj najnovšími technológiami.

lfier501.jpg

Základňa Fordu v nemeckom Kolíne nad Rýnom v spolupráci s tímom M-Sport robia ďalší krok k zvýšeniu rýchlosti a výkonu, ako tvrdia. Viac ako 250 doteraz vyrobených Fordov Fiesta R5 patrí medzi najúspešnejšie autá na svete vo svojej kategórii a Forďaci sú na neho právom hrdí. Nová Fiesta R5 s turbomotorom 1,6 poskytuje výkon 290 koní a 475 Nm pri otáčkach 4000 za minútu.

lfier502.jpg

„Ford Fiesta R5 je naše najúspešnejšie auto v globálnom meradle,“ vraví Malcolm Wilson z M-Sportu. „Po šiestich rokoch prichádzame s novým modelom aj napriek tomu, že stará Fiesta R5 stále vyhráva po celom svete. Náš testovací program boll rozsiahly a my sme veľmi tvrdo pracovali, aby sme pripravili automobil podľa najvyšších kritérií pilotov. Testovali sme na všetkých možných povrchoch, aby sme auto pripravili komplexne pre úspech. Už sa neviem dočkať, kedy bude nová Fiesta R5 v akcii a bude robiť radosť pretekárom aj fanúšikom.“

lfier506.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri