Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

LUNA Racing v stabilnej zostave aj na Jankovom vŕšku

Friday, 03. 09. 2021 - 11:20, Miroslav Majláth   

LUNA Racing v stabilnej zostave aj na Jankovom vŕšku

LUNA Racing Team sa na Jankovom vŕšku predstaví s osvedčenou dvojicou, Mariánom Kekeňákom a Petrou Haluškovou.

 

Tibor Szabosi

Preteky automobilov do vrchu na Jankovom vŕšku sú už dlhé roky pevnou súčasťou slovenského kopcového šampionátu. Jediný výpadok mal organizátor iba v minulom roku, aj to iba z dôvodu pandémie COVID. Našťastie v tomto roku organizátor môže podujatie zorganizovať a tak sa nielen pretekárske depo, ale aj trať o dĺžke 3750 metrov opäť zaplní sto dvadsiatkou pretekárov nielen zo Slovenska, ale aj Českej republiky a Poľska. Medzi nimi nebude chýbať ani dvojica pretekárov slovenského LUNA Racing Teamu.

Tibor Szabosi

Marián Kekeňák sa po vranovskej rally predstaví opäť v spolupráci s vozidlom Ford Fiesta Proto, pričom bude bojovať o body v rámci Majstrovstiev Slovenska podľa Performance Factor v triede 4a a v rámci Medzinárodných majstrovstvách Slovenska pretekov automobilov do vrchu v skupine 4.

Tibor Szabosi

„Trať poznám, viem, že je na Jankovom vŕšku poriadne šmykľavý asfalt a obrubníky sú veľmi blízko. Treba si dávať pozor a jednoducho si užiť túto nádhernú technickú trať bez ujmy. Konkurencia bude v tomto roku poriadne silná, bojovať o body budú nielen Slováci, ale aj Česi a Poliaci, dúfam, že všetko zvládneme bez problémov,“ povedal Marián Kekeňák.

Tibor Szabosi

V prípade Petry Haluškovej, ktorá bude reprezentovať LUNA Racing Team spoločne s vozidlom Volkswagen Golf v rámci Slovenského kopcového poháru je situácia úplne iná. Peťa si totiž trať na Jankovom vŕšku užije na vlastnej koži prvýkrát.

Tibor Szabosi

„Bude to moja premiéra, ale verím, že ju zvládnem. Viem o nástrahách trate a podstatné bude dobre si zapamätať trať a následne postupne zrýchľovať. Dúfam, že sa mi všetky moje plány splnia a ja sa budem tešiť z dobrého umiestnenia,“ doplnila Petra Halušková.

Tibor Szabosi

Podujatie Autopola Jankov vŕšok 2021 odštartuje počas prvého septembrového víkendu (4.-5.9.2021) na trati medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom. Počas soboty aj nedele sú musia všetci účastníci absolvovať v dopoludňajších hodinách dvojicu tréningových jázd a následne popoludní dvojicu súťažných jázd, ktoré zároveň určia konečné poradie pretekov.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri