Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

LUNA Racing Team s Mariánom Kekeňákom na Dobšinskom kopci

Thursday, 15. 07. 2021 - 11:08, Miroslav Majláth   

LUNA Racing Team s Mariánom Kekeňákom na Dobšinskom kopci

Marián Kekeňák spoločne s LUNA Racing Teamom a Fordom Fiesta Proto sa predstavia v priebehu nasledujúceho víkendu v Dobšinej.

 

Tibor Szabosi;ac7i3070-1.jpg

Po Nových Ožďanoch pokračuje seriál Medzinárodných majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021 európskym podujatím v Dobšinej. Na štarte medzi viac ako stovkou prihlásených budú mať možnosť diváci sledovať aj Mariána Kekeňáka a jeho Ford Fiesta Proto.

Tibor Szabosi;asr65883.jpg

„Do Dobšinej na preteky chodím rád. Je tu pekná, dlhá trať na ktorej sú nielen zákruty, ale aj „Roveň“, kde sa dá ísť s autom na maximálku. Neviem ako to bude v tomto roku, kde vlastne bude cieľ, ale to sa všetko dozvieme na pretekoch. Je tam už niekoľko rokov problém s cestou, ktorá za „Podkovou“ začala sadať. Ale ja ako rallysta to beriem tak, že všetci máme rovnaké podmienky a treba sa tomu prispôsobiť. Na aute sme v podstate žiadne úpravy nerobili, v Ožďanoch fungovalo dobre a keď ešte ja začnem trochu lepšie fungovať, hádam sa aj dostaví lepší výsledok. Podstatné je to, že aj v týchto ťažkých časoch máme kde jazdiť a že pri nás stoja partneri, bez ktorých by to asi nešlo,“ zhodnotil Marián Kekeňák.

Tibor Szabosi;ac7i3440-2.jpg

XXXVII. Dobšinský kopec 2021 odštartuje ako ôsme (iba piate uskutočnené, tri zrušené) kolo tohtoročného kalendára FIA EHCC a zároveň ako šieste MMSR PAV. Na trati budú okrem týchto dvoch seriálov bojovať prítomní aj o body v rámci slovenských a českých majstrovstiev aj historici a účastníci Slovenského kopcového pohára. Na sobotu (17.7.2021) sú plánované dve tréningové jazdy a na nedeľu (18.7.2021) dvojica súťažných, pričom súčet nedeľných jázd určí aj konečné poradie Dobšinského kopca.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri