Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

LUNA Racing sa premiérovo predstaví pod tatranskými končiarmi

Thursday, 27. 05. 2021 - 09:06, Miroslav Majláth   

LUNA Racing sa premiérovo predstaví pod tatranskými končiarmi

LUNA Racing, ktorý sa už v minulom roku sa tešil na Rallye Tatry. Žiaľ vďaka pandémii bola tunajšia súťaž zrušená. Teraz konečne prichádza premiéra LUNA Racingu pod Tatrami.

 

Tibor Szabosi;ac7i2726-2.jpg

„Obe spolumajiteľky LUNA Racing Teamu pochádzame z Popradu a tak sme sa samozrejme nevedeli dočkať našej domácej premiéry. V minulom roku sa tak nestalo a aj preto sa teraz tešíme o to viac. Na štart sa postaví náš tím spoločne s posádkou Marián Kekeňák – Zdenko Bystrán a vozidlom Ford Fiesta Proto,“ povedala úvodom Lucia Takáčová, spolumajiteľka LUNA Racing s.r.o.

Tibor Szabosi;ac7i4421-4.jpg

Ako už Lucia prezradila, na štarte uvidíme ostrieľanú dvojicu Marián Kekeňák – Zdenko Bystrán. Táto dvojica v rámci poslednej uskutočnenej Rallye Tatry v roku 2019 jazdila na vozidle Mitsubishi Lancer EVO IX, pričom v cieli oboch súťažných dní jej patrilo zhodné tretie miesto v triede 3. V aktuálnom ročníku to rovnako nebudú mať jednoduché, keďže podľa zoznamu prihlásených sa pod Tatrami zíde veľmi slušná konkurencia.

Tibor Szabosi;ac7i4930-2.jpg

„Určite to nebude jednoduché, to vieme už dnes. Rýchlostné skúšky sme absolvovali už pred dvoma rokmi, aj keď vtedy sa niektoré išli v opačnom smere, ale aspoň tušíme do čoho ideme. Čo netušíme je počasie. Bude sucho, alebo mokro? Pred dvomi rokmi dokonca na rýchlostnej skúške aj snežilo. V posledných týždňoch je počasie nevyspytateľné, takže fakt netušíme čo nás v Poprade čaká. Jedno je však isté, všetci budeme mať podmienky rovnaké,“ zhodnotil Marián Kekeňák.

Tibor Szabosi;ac7i5757-2.jpg

48.Rallye Tatry 2021 štartuje v dňoch 28. - 30.5.2021. Najskôr v piatok (28.5.2021) všetky súťažné posádky absolvujú slávnostné predstavenie súťažiacich na štartovej rampe. Počas soboty a nedele (29. – 30.5.2021) sa už predstavia na rýchlostných skúškach, ktorých bude v tomto roku celkovo jedenásť. Kto sa stane víťazom a ako sa darilo posádke LUNA Racing Teamu sa dozvieme v nedeľu podvečer.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri