Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

LUNA Racing pokračuje s Kekeňákom aj vo Vranove

Friday, 14. 08. 2020 - 09:08, Miroslav Majláth   

LUNA Racing pokračuje s Kekeňákom aj vo Vranove

Po premiére LUNA Racing Teamu, ktorá sa konala v rámci podujatia MRC Letná Levoča, pokračuje tento tím v osvedčenej zostave aj na Rally Vranov 2020.

 

Tibor Szabosi;ac7i7246.jpg

V rámci úvodného podujatia dojazdila súťažná posádka LUNA Racing Teamu, Marián Kekeňák a Zdenko Bystrán na výbornom druhom mieste absolútneho poradia. To všetko pri ich iba druhom štarte s vozidlom Ford Fiesta Proto. Teraz je už situácia iná, Keko so Zdenkom sa už s Fordom Fiesta Proto poriadne zžili v rámci druhého kola Majstrovstiev Slovenska v rally 2020, v poľskom Rzeszowe, kde štartovali pod hlavičkou iného súťažného tímu. Tu absolvovali viac ako stotridsať ostrých kilometrov, pričom po oba dva súťažné dni dorazili do cieľa na druhom mieste v triede 11.

Tibor Szabosi;ac7i7232.jpg

„V Rzeszowe sme nazbierali s Fordom Fiesta Proto neskutočne veľa skúseností. Jednalo sa o súťaž, ktorú sme absolútne nepoznali, navyše boli rýchlostné skúšky veľmi rýchle a vtedy sa najlepšie spoznáva nové auto. Pred Rally vo Vranove sme urobili drobné úpravy na aute a už sa tešíme na štart. Tu presne vieme čo nás čaká, rýchlostná skúška Bankov – Herľany je nádherná a dôverne ju poznáme. Potešilo ma, že LUNA Racing Team opäť spojila svoje sily s našimi a že tento tím budeme môcť opäť reprezentovať. Dúfam, že sa nám bude dariť,“ povedal Marián Kekeňák.

Tibor Szabosi;ac7i5971-1.jpg

Rovnako spokojnosť so službami súťažnej posádky Marián Kekeňák – Zdenko Bystrán prejavili aj spolumajiteľky LUNA Racing s.r.o., Klaudia Bednárová a Lucia Takáčová: „Naša spolupráca začala na Letnej Levoči a teraz bude pokračovať vo Vranove. Myslíme si, že zvolená posádka v spolupráci s vozidlom Ford Fiesta Proto má potenciál a sme radi, že spolupráca pokračuje. Budeme chlapcom držať palce, aby sa im podarilo dosiahnuť pekný výsledok.“

Michal Bobko;asf-2694-4.jpg

Rally Vranov 2020 odštartuje už v piatok (14.8.2020) podvečer predstavení súťažných posádok na štartovej rampe. Tá bude umiestnená na vranovskom námestí. Túto udalosť si určite nenechá ujsť ani početná skupina fanúšikov rally nielen z Vranova, ale aj širokého okolia. Ako trať samotnej súťaže poslúži rýchlostná skúška Banské – Herľany o dĺžke 9,2 kilometra, pričom všetci súťažiaci by túto trať mali absolvovať celkovo trikrát. Štart prvého meraného úseku je naplánovaný na sobotu (15.8.2020) od 8:30 hodiny. Ďalšie prejazdy spomínanou rýchlostnou skúškou by mali nasledovať o 11:00 a 13:30 hodine. Mená víťazov by sme sa mali dozvedieť od 15:30 hodiny na cieľovej rampe vo Vranove nad Topľou.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri