Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

LUNA Racing po dvoch týždňoch naspäť na Slovakia Ringu

Thursday, 03. 12. 2020 - 21:31, Miroslav Majláth   

LUNA Racing po dvoch týždňoch naspäť na Slovakia Ringu

Iba necelé dva týždne uplynuli od doby, kedy posádka LUNA Racing Teamu dvíhala na Slovakia Ringu nad hlavu víťazné poháre v triede 11 a už opäť smeruje na Slovakia Ring.

 

Tibor Szabosi;

Marián Kekeňák figuruje v zozname prihlásených na podujatie OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING, pričom sa v tomto prípade premiérovo predstaví spoločne so spolujazdcom Richardom Gembickým. Práve toto podujatie má ukončiť tohtoročnú sezónu Majstrovstiev Slovenska v rally. A na ňom určite nebude chýbať ani posádka slovenského LUNA Racing Teamu.

Michal Bobko;

„Je pravda, že som mal trochu problém so spolujazdcom. Zdenko totiž nemôže nastúpiť, keďže mu v tom budú brániť pracovné povinnosti. Nie, že by to bolo pre mňa príjemné, ale musel som sa so spomínanou situáciou vyrovnať a v podstate na poslednú chvíľu sa mi podarilo dohodnúť s Richardom Gembickým. Ide mi totiž o dosť, keďže podľa mojich prepočtov by som mal byť na druhom mieste v triede 11 a tak je ešte možnosť bojovať o majstrovský titul. Verím, že sa nám podarí všetko spoločne s Rišom zvládnuť a úspešne ukončíme tohtoročnú sezónu,“ vysvetlil Marián Kekeňák pred odjazdom na Slovakia Ring.

Michal Bobko;

Podujatie OMV MaxxMotion Rally Slovakia Ring odštartuje ako finálové podujatie tohtoročnej slovenskej rally sezóny, pričom sa na tomto podujatí bude rozhodovať nielen o tom, kto sa posadí na pomyselný „rally trón“ v absolútnom poradí, ale aj o tituloch v jednotlivých triedach. Ako tieto súboje dopadnú, o tom vás určite budeme opäť informovať.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri