Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Luky a Julo Lapdavskí smerujú do Hustopečí v úlohe lídrov triedy 3

Thursday, 14. 06. 2018 - 21:31, Public relations   

Luky a Julo Lapdavskí smerujú do Hustopečí v úlohe lídrov triedy 3

Po premiérovom podujatí v rámci pretekov automobilov do vrchu smeruje počas nadchádzajúceho víkendu Subaru Rally Team Komárno na tretie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, do Hustopečí.

Bilancia bratov Lukáša a Júliusa Lapdavských z tohtoročných dvoch kôl slovenského rally šampionátu je viac než dobrá. Dve druhé miesta v triede 3 ich posunulo v priebežnom poradí šampionátu do čela priebežného poradia v triede 3, čo im dáva šancu na celosezónny úspech. Samozrejme bratia Lapdavskí do Hustopečí cestujú aj teraz s ďalšími plánmi na úspech.

Martin Paľov;ik8a4275-1.jpg

„Rally Tatry som absolvoval tesne po tom, ako mi dali dole sadru z nohy. Súťažil som s nie ešte celkom doliečenou nohou, ale som rád, že sme sa zúčastnili, bolo z toho druhé miesto v triede, čo nás oboch potešilo. Kotník síce ešte stále nie je celkom doliečený, ale už je to o poznanie lepšie. Dúfam, že sa nám bude dariť, veď v Hustopečiach sme už štartovali, čiže vieme čo nás na tejto súťaži čaká. Musím povedať, že mne sa toto podujatie vždy neskutočne páčilo, je to naozajstná súťaž, azda najkrajšia aká sa u nás, myslím v Čechách a na Slovensku jazdí. Subaru Impreza WRX STi ešte doladíme na krátkom teste a môžem ísť na to. Rád by som poďakoval Subaru Rally Teamu Komárno za dôveru, snažíme sa ju nesklamať," vysvetli Luky Lapdavský pred XIV. Agrotec Petronas Sintium Rally Hustopeče 2018.

Tibor Szabosi;c50q6491.jpg

Podujatie, ktoré sa bude konať na Morave bude do Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 započítavané ako dve samotné podujatia, čiže súťažné posádky budú bojovať na tejto súťaži hneď o dvojitú dávku bodov. Aby všetko zvládli musia absolvovať celkovo dvanásť rýchlostných skúšok. To či sa na súťaži v Hustopečiach darilo aj bratom Lapdavským sa dozvieme v sobotu popoludní, keď súťažné posádky dojazdia na cieľovú rampu.

Subaru Rally Team Komárno , M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri