Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Lukáš Lapdavský a SRT Komárno pripravení na premiéru v Rechbergu

Wednesday, 24. 04. 2019 - 11:14, Public relations   

Lukáš Lapdavský a SRT Komárno pripravení na premiéru v Rechbergu

Subaru Rally Team Komárno a Lukáš Lapdavský si spoločne užijú kopcovú premiéru v Rechbergu. Na svoj „comeback“ si vybrali podujatie 48. Internationales Rechbergrennen "Hill Climb Grand Prix of Austria" 2019.

 

Podujatie, ktoré je zaradené ako tohtoročné druhé kolo seriálu FIA European Hill Climb Championship, ale aj ako úvodné podujatie seriálu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2019 odštartuje v dňoch 27. – 28.apríla 2019 v rakúskom mestečku Tulwitz. Okrem jazdca Subaru Rally Teamu Komárno, čiže Lukáša Lapdavského sa podujatia zúčastní aj jeho brat, spolujazdec, ale aj manažér v jednej osobe, Július Lapdavský.

Tibor Szabosi;c30i5161-11.jpg

„Pre Lukyho toto nie je úplný kopcový debut, ale skôr akýsi comeback. V minulosti totiž už dvakrát štartoval na Dobšinskom kopci. Najskôr to bolo so Škodou Fabia a potom, po dlhých desiatich rokoch si tento kopec vyskúšal aj s Mitsubishi. So Subaru však preteky automobilov do vrchu ešte nikdy nejazdil, takže to vlastne bude taký nový začiatok. Samozrejme trať pre neho absolútna novinka. Viac menej novinka to bude pre mňa, keďže z úlohy spolujazdca sa teraz budem musieť zmeniť na manažéra, ktorý sa bude musieť o všetko postarať v servisnej zóne, vrátane pohodlíčka, či jedla pre jazdca tímu. Ale už sa obaja na tieto nové skúsenosti tešíme. Hlavne ide o to, aby sa Luky dobre rozjazdil pred Rallye Tatry, ktoré nás čakajú hneď víkend po Rechbergu,“ vysvetlil Julko Lapdavský.

Tibor Szabosi;c30i4411-13.jpg

Veríme, že bratia Lapdavskí, ale aj Subaru Rally Team Komárno zvládnu preteky bez problémov a svoj premiérový „rechbergský kopec“ si všetci poriadne užijú. O tom, ako sa im darilo vás budeme informovať ihneď po skončení podujatia.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri