Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Lauda je stabilizovaný a dýcha samostatne

Monday, 06. 08. 2018 - 18:54, Ľuboš Kašický   

Lauda je stabilizovaný a dýcha samostatne

Nepoznám väčšieho bojovníka, ako je Niki Lauda. Tvrdí Dr Walter Klepetko, ktorý rakúskej legende minulý týždeň transplantoval pľúca.

 

Vo štvrtok minulý týždeň nás prekvapila správa o vážnej operácii trojnásobného majstra sveta formuly jeden, Rakúšana Niki Laudu. Rodina všetko drží v tajnosti a iba z oficiálneho vyhlásenia sme sa dozvedeli, že Niki bol v kritickom stave. Necelý týždeň po operácii sa však jeho stav zlepšuje.

la1.jpg

„Sme veľmi, veľmi spokojní s vývojom jeho zdravotného stavu," povedal pre nemecký denník Bild doktor Klepetko. „Po transplantácii pľúc bol pacient v umelej kóme. Momentálne je jeho stav stabilizovaný. Pacient je pri vedomí a dýcha bez podporných prístrojov." To, aký to bol náročný zákrok si vieme len ťažko predstaviť. Každopádne za všetko hovoria nasledujúce slová ošetrujúceho lekára. „Nepoznám väčšieho bojovníka, ako Niki Lauda."

la2.jpg

Tešme sa teda z dobrých správ a zaželajme automobilovej legende, aby sa jeho stav rýchlo zlepšoval a znova sme ho mohli stretávať na okruhoch. Sedemdesiatka predsa klope na dvere a Niki ju chce osláviť 22.februára 2019.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri