Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Lauda do Melbourne nepoletí

Monday, 25. 02. 2019 - 13:06, Ľuboš Kašický   

Lauda do Melbourne nepoletí

Minulý týždeň legendárny Niki Lauda oslavoval 70-ku, no jeho plány s návratom do paddocku F1 krotí jeho ošetrujúci lekár Walter Klepetko.

 

„Medzikontinentálny let rozhodne nie je to, čo teraz potrebuje,“ nechal sa počuť pre ORF doktor Klepetko. „Veľké davy sú pre Laudu potenciálnou hrozbou infekcie a mal by sa chrániť rúškom. Som presvedčený, že sa čoskoro v paddocku F1 objaví, no určite to nebude na každých pretekoch a rozhodne ho neuvidíme v Melbourne.“

Martin Trenkler;ren8541.jpg

To, že sa otcovi po komplikáciách znova darí dobre, potvrdil pre rakúsku televíziu ORF aj Nikiho brat Florián Lauda. „Teraz musí zosilnieť, no obavy o neho už nemáme,“ priznal Florián.

Nikiho pozdravovali prostredníctvom domácej televízie tisíce fanúšikov pri príležitosti jeho životného jubilea. Napokon, veď Niki Lauda je najslávnejším žijúcim Rakúšanom. Svojský šampión si to vždy vedel užívať a všetkým odkázal, že sa vráti v plnej sile.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri