Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Lama Racing podporila Memoriál Michala Haviara

Thursday, 23. 05. 2019 - 15:25, Ľuboš Kašický   

Lama Racing podporila Memoriál Michala Haviara

Dubničania svojho rodáka Braňa Mička poznajú skôr ako pretekára, no je to tiež človek s veľkým srdcom. Jeho Lama Racing tím podporil aj víkendový memoriál venovaný pamiatke na mladého hokejistu.


Je to už osem rokov, čo krutá choroba zastavila rozvíjajúci sa mladý hokejový talent Miša Haviara. Krátko po tejto smutnej udalosti sa jeho dubnickí kamaráti a spoluhráči, spolu s bratom Matejom, rozhodli založiť hokejový turnaj, na ktorom by si každoročne uctili Mišovu pamiatku. Memoriál sa však za doterajších sedem rokov stal nielen dôvodom na spoločnú spomienku, ale rokmi nadobudol charakter ľudského zblíženia sa vo vzájomnej podpore tým, ktorí to potrebujú.

Tibor Szabosi;20190510-183038.jpg

„Mišo by mal radosť, že v jeho mene sa dnes stretávajú ľudia a vzájomne si pomáhajú. Je to krásne, keď mamy hráčov donesú koláče, rôzne domáce dobroty, iní zasa podľa zváženia vložia niečo do tomboly a dobrovoľný výťažok sa potom celý odovzdá na charitu,“ vraví Matej Haviar. „Rovnako úžasné je, že medzi mladých chalanov na sídliskovom ihrisku si prídu hokejbal zahrať aj takí hráči, akými sú Tomáš Tatár, Majo Bližniak, Rado Tibor, Paťo Koiš, či Majdán a Šišovský. Sú to vlastne naši chalani z jedného sídliska, s ktorými tiež Mišo vyrastal a hral hokej.“

Tibor Szabosi;asf-3158-3.jpg

Už vlani oslovili organizátori Memoriálu aj Braňa Mička, ktorého toto ľudské podujatie nadchlo tak, že tento rok sa ho tiež rozhodol podporiť. „Som hrdý, že môžeme aj my prispieť svojou troškou. Rozhodli sme sa, že tím Lama Racing tu vystaví svoje súťažné auto a do tomboly venuje bicykel a viacero ďalších zaujímavých veci. Je tu úžasná partia ľudí, z ktorých cítiť človečinu a veľmi im fandím,“ netají svoju spriaznenosť Dubničan Braňo Mičko.

Tibor Szabosi;asf-8686a.jpg

Memoriál Michala Haviara sa tento rok koná v sobotu 25.mája 2019 na ihrisku Ulice Kollárovej v Dubnici nad Váhom.

lamapartneri-v2019-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri