Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing s dvomi posádkami na Minirally Levoča

Wednesday, 30. 01. 2019 - 21:34, Public relations   

L Racing s dvomi posádkami na Minirally Levoča

Minirally Levoča si našla svoje zázemie v schovanej, no o to malebnejšej oblasti Levočských vrchov - v obci Torysky. Piatkový test, administratívne preberanie a obhliadky tratí vystrieda už skutočná pretekárska atmosféra v sobotu ráno.

Tibor Szabosi;asf-4878-4.jpg

Jazdci L Racingu Maroš Kysucký a Tomáš Minarovič sa naposledy posadili do súťažného auta začiatkom novembra počas exhibičnej Auto Show Slovakia Ring. Teraz na nich čaká celkovo osem rýchlostných skúšok na dvoch päťkilometrových tratiach (4 kolá), čo predstavuje dovedna až "ostrých" 40 kilometrov. Tie by sa mali ísť na nespevnenom povrchu so snehom. Cesty bývalých vojenských lesov v Levočských vrchoch budú peknou výzvou pre množstvo posádok, ktoré sa sem prihlásili. Chýbať dokonca nebudú ani špičkové vozidlá triedy R5.

Tibor Szabosi;c30i0759-15.jpg

Maroš Kysucký sa posadí znovu do Mitsubishi Lancer EVO IV, zatiaľ čo Tomáš Minarovič osedlá - rovnako ako na Slovakia Ringu - Proto Volkswagen Polo WRC.

Michal Bobko;dsc3532-2.jpg

Ján Lipták, manažér tímu L Racing za všetkých dodáva: "Dlhú zimnú pretekársku prestávku máme bohato vyplnenú iným programom, keďže manažovať veľký pretekársky tím nie je žiadna maličkosť. Ostrá sezóna kopcov a rely začne až na jar. Po zrušení Dobšinskej zimy sa môžu naši jazdci ukázať na rovnako zaujímavom zimnom podujatí Minirally Levoča. L Racing je zároveň promotérom tohto podujatia a celého seriálu Minirally Cup. Tešíme sa na peknú súťaž."

Tibor Szabosi;asf-0656-4.jpg

Tibor Szabosi;c30i6489-7.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri