Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

L Racing na Auto Show v početnej zostave

Thursday, 01. 11. 2018 - 12:01, Martin Trenkler   

L Racing na Auto Show v početnej zostave

Automobilový tím L Racing získal tento rok niekoľko pekných umiestnení, predovšetkým v pretekoch do vrchu, kde sa stali absolútnymi Majstrami Slovenska. Oficiálna časť slovenskej motoristickej sezóny už skončila a začiatok zimnej "prestávky" patrí tradične Auto Show na okruhu Slovakia Ring pri Orechovej Potôni.

Náš prvý permanentný autodróm Slovakia Ring hosťuje Auto Show každoročne od roku 2010, kedy okruh otvoril svoje brány. Exhibičná šou však zakaždým ukáže v jazdcoch viac súťažného ducha, než "šoumena" a z akcie sa tak stáva "veľká-malá" súťaž rely, a to na kombinácii obslužných komunikácií a rýchlostnej dráhy okruhu.

Michal Bobko;dsc1478.jpg

Tento piatok 2. novembra bude patriť testovaniu na kratšej trati, zatiaľ čo sobota ponúkne tri rýchlostné skúšky na kľukatej trati s tunelmi a úzkymi prejazdmi medzi otvormi v bariérach.

Tibor Szabosi;v3i7965.jpg

Napriek sviatočnému obdobiu sa na Slovakia Ring rozhodlo prísť vyše 70 posádok či vlastne jazdcov, ktorí si so sebou vezmú na palubu rôznych hostí, ale aj stálych spolujazdcov. Za tím L Racing sú prihlásené tieto mená: Majster Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu triedy A Denis Pavlík s mamou Jaroslavou na mieste spolujazdkyne, tradične v Peugeote 208 VTi R2. Ďalej sa ukáže jazdec rely Marek Špavelko po prvýkrát na unikátnom Proto Volkswagen Polo WRC a rovnaké vozidlo si vyskúša aj Tomáš Minarovič. Róbert Horák a Ľuboš Kozmon osedlajú Peugeot 208 VTi R2, relysta Maroš Kysucký a Robert Pečner pre zmenu obľúbené Mitsubishi Lancer EVO IV. Jozef Molnár s Milanom Parihusom a tiež Michaela Debnárová si vyskúšajú Renault Clio.

Michal Bobko;dsc1871.jpg

Ján Lipták - manažér tímu L Racing za všetkých hovorí: "Oficiálna a nekonečná sezóna je za nami, koľko mimosezónnych podujatí absolvujeme ešte nevieme, no určite to bude napríklad Auto Show. Túto súťaž pre zmenu a hlavne kvôli sviatočnému obdobiu vynechávam ja aj syn Peter, no meno L Racing ponesie množstvo iných posádok. Pre nich to bude, verím, hlavne aktívny oddych a zábava, verím aj v lepšom počasí, než sme na Auto Show zvyknutí. Ďakujem všetkým už teraz za reprezentáciu tímu L Racing."

Tibor Szabosi;c30i8463-13.jpg

l-racing-oktober.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri