Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kuko s Octaviou WRC, Ciro s Renaultom Clio a Wróbelwski s Peugeotom

Tuesday, 10. 04. 2018 - 17:12, Public relations   

Kuko s Octaviou WRC, Ciro s Renaultom Clio a Wróbelwski s Peugeotom

Slovenský KL Racing Rally Team odštartuje na Rally Prešov s dvojicou overených súťažných posádok. Tie však čakajú zmeny, na ktoré sa obe už vopred tešia. Okrem nich sa predstaví v KL Racing Rally Teame aj jedna nová, poľská posádka.

Už nadpis tohto článku napovedá, že Tomáš Kukučka sa v rámci Rally Prešov prenesie o pár rokov dozadu a na trati sa divákom predstaví s vozidlom Škoda Octavia WRC. Po jeho boku však, rovnako ako v minuloročnej sezóne, aj v tomto prípade usadne Peter Vejačka.

Tibor Szabosi;h7p1230.jpg

„Neskutočne sa už teším na štart súťaže v Prešove. Od doby, keď som mal možnosť pilotovať Škodu Octavia WRC, som túžil aby sa tento moment opäť vrátil. A dnes je to späť. Napriek tomu, že som medzitým jazdil s vozidlami najnovších špecifikácií, Škoda Octavia WRC ma doslova očarila a považujem ju za jedno super auto. Samozrejme nie je to najnovšia technika, ale ja si chcem urobiť radosť a presne o tomto to je. Dúfam, že technika aj vydrží a spolu s Vejom si vychutnáme nájazd na cieľovú rampu," vysvetlil Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;c30i7043-3.jpg

Druhú posádku KL Racing Rally Teamu rovnako čakajú zmeny. Tu sa vedľa Pavla Cireňa predstaví Marcel Hranka, pričom im spoločnosť na rýchlostných skúškach bude robiť vozidlo Renault Clio, v tomto prípade v špecifikácii R3 Maxi zaradenom do triedy 5.

„Som rád, že sa opäť povozím s Marcelom a budeme mať možnosť urobiť si reparát z minuloročnej Rally Hustopeče, kde sme súťaž museli predčasne ukončiť kvôli mojej jazdeckej chybe," doplnil Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;c30i7952-5.jpg

Ako sme už v úvode písali, na Rally Prešov sa vo farbách KL Racing Rally Teamu predstaví aj tretia súťažná posádka. Tou bude poľská dvojica Tomasz Wróbelwski a Michal Poradzisz, pričom sa táto dvojica predstaví s vozidlom Peugeot 208 R2 v triede 6.

Úvodné podujatie Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, 24. Rally Prešov 2018, štartuje už počas nadchádzajúceho piatku a soboty (13. - 14.4.2018). Organizátor pripravil pre súťažiacich trať o celkovej dĺžke viac ako tristodesať kilometrov, pričom v tomto počte je započítaných už aj deväťdesiattri ostrých kilometrov. Tie sú rozdelené do deviatich rýchlostných skúšok, ktoré sa budú konať na troch rozdielnych úsekoch. Zatiaľ čo v piatok je na programe okrem preberaní „iba" slávnostný štart, počas soboty budú súťažné posádky už natvrdo bojovať s časom na rýchlostných skúškach. To, kto sa stal víťazom 24. Rally prešov 2018, ale aj to ako sa darilo posádkam KL Racing Rally Teamu, sa dozvieme v sobotu po 16 hodine 40 minúte.

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri