Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Krátke účinkovanie Vlada Hanuša s Janom Kubalom na Rally Trebišov

Wednesday, 05. 09. 2018 - 18:31, Public relations   

Krátke účinkovanie Vlada Hanuša s Janom Kubalom na Rally Trebišov

Vlado Hanuš spoločne so spolujazdcom Janom Kubalom a VH Autoracing Teamom sa predstavili v rámci 2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018. Ich jazda však skončila už pred druhou rýchlostnou skúškou.

 

Vlado Hanuš spoločne s Janom Kubalom a Fordom Fiesta R5 absolvovali iba týždeň pre predposledným kolom Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 legendárnu Barum Czech Rally Zlín. V nej podali pekný výkon, žiaľ po dvojitom defekte v nedeľu ráno museli zo súťaže odstúpiť. Žaiľ, šťastie sa im otočilo chrbtom aj v ráci 2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018, súťaže, ktorá bola zaradená do slovenského rally kalendára ako predposledné tohtoročné kolo.

Tibor Szabosi;asf-0094-4.jpg

Na piatok podvečer naplánoval organizátor 2. DeutschMann Rallye Trebišov 2018 úvodnú rýchlostnú skúšku, ktorou bol mestský okruh v Trebišove. Tu Vlado s Janom síce výborne odštartovali, pričom im patril v cieli piaty najrýchlejší čas, žiaľ po prejazde cieľom trafili obrubník a zlomili disk zadného ľavého kolesa.

Po prejazde celej rýchlostnej skúšky bol kruhový objazd cez ktorý sme museli prejsť dvakrát. Po tomto úkone som už smeroval do cieľa, ale veľmi to šmýkalo, s čím som nepočítal. Výsledok bol, že som bol veľmi široký a ľavými kolesami som trafil obrubník. Pritom sa nám zlomil disk zadného ľavého kolesa a samozrejme si svoje odniesol aj brzdový kotúč. Teraz v servise sme zistili, že je ohnuté aj rameno, takže to musíme rovnako vymeniť. Škoda toho, dúfam, že sa nám našu Fionu podarí dať opäť do kondície a zajtra ráno pokračujeme," povedal Vlado Hanuš na štartovej rampe, ktorá nasledovala po mestskej rýchlostnej skúške.

Tibor Szabosi;c30i2426-15.jpg

V sobotu ráno síce Vlado s Janom a Fionou vyrazili zo servisu zbierať ďalšie body do Majstrovstiev Slovenska v rally, ako sa však ukázalo už na prejazde na prvý meraný úsek, piatkovú ranu odnieslo aj ložisko zadného kolesa a bez neho nemalo význam v súťaži pokračovať.

VH Autoracing Team, M. Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri