Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KOWAX Valašská rally ValMez 2022 je úspešne ukončená

Saturday, 16. 04. 2022 - 13:49, Radovan Szabosi   

KOWAX Valašská rally ValMez 2022 je úspešne ukončená

Napriek drobným problémom hneď v úvode podujatia, kde naša posádka na chvíľu opustila trať sme s výsledkom spokojní. Naplnili sme ambície s ktorými sme do tejto súťaže išli a čo je najhlavnejšie, že posádka ako aj technika ostala bez ujmy.

Tibor Szabosi;asr61311-3.jpg

„Valaška“ bola veľmi náročnou súťažou, kde sa s nami počasie poriadne pohralo a každý kto prešiel cieľovou rampou bol svojím spôsobom víťazom. Doslova aprílové počasie, vietor, dážď, sneh, mráz, ale aj trošku slniečka preverilo pripravenosť celého tímu. Nastavenie a obutie našej Fiestičky sa neustále menilo. Usporiadateľ postavil trať o celkovej dĺžke 348,6 km v ktorej bolo pripravených 150,56 km v 14. rýchlostných skúšok rozdelených do dvoch etáp na sobotu a nedeľu.

Tibor Szabosi;asr60495-3.jpg

V rámci Slovenského majstráku (MSR) sa bodovo započítaval každý deň zvlášť. Naša posádka Vlastimil Majerčák a Jakub Slovák na vozidle Ford Fiesta Rally 3 v MSR dosiahla v oba dni plný počet bodov v triede 3 čo znamená aj celkové víťazstvo vo svojej triede. Absolútne v MSR je to pekné 9. miesto. Pre nás sú dôležité aj ďalšie cenné body do seriálu Central Europen Zone (CEZ)v kategórii CEZ 2 kde sa posádka umiestnila na 5. mieste.

Tibor Szabosi;asr69524-3.jpg

Celý tím odviedol perfektnú prácu a môžeme smelo povedať, že za týchto ťažkých podmienok posádka odjazdila túto rally na výbornú. Všetkým členom tímu, ako aj všetkým našim partnerom patrí obrovské poďakovanie a posádke veľká gratulácia. Ďalším našim podujatím bude štart na WRC Croatia Rally 2022. Nesmierne sa tešíme ????!

J.Slovák - PT RT

Tibor Szabosi;asr62553-5.jpg

partneri-10.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri