Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Maďarsko

KL Racing Team na Szilveszter Rally

Thursday, 27. 12. 2012 - 15:28, Miroslav Majláth   

KL Racing Team na Szilveszter Rally

V týchto dňoch zavládol pokoj a pohoda Vianočných sviatkov v rodinách na celom svete, automobiloví pretekári napriek tomuto pokoju neustále uvažujú, kde by mohli aj v tomto čase prehnať svoje súťažné vozidlá. A presne túto možnosť budú mať medzi sviatkami na maďarskom okruhu Hungaroring a jeho blízkom okolí.


Tibor Szabosi;67c5779.jpg

Na podujatí pod názvom Sziveszter Rally 2012 nebudú okrem množstva maďarských súťažných posádok chýbať ani slovenský rallysti z tímu KL Racing Team. Dvojica posádok Vlastimil Majerčák s Marcelom Kollárikom a Tomáš Kukučka s Marekom Podobníkom a ich dvojicou vozidiel Mitsubishi Lancer EVO IX.

Jozef Pisch;1t1u7816-3.jpg

„V Maďarsku som ešte nikdy neštartoval. O Szilveszter Rally som už všeličo počul a tak som zvedavý ako to na tejto súťaži bude fungovať. Určite chceme spoločne s Marcelom využiť poslednú súťaž v roku 2012 na dobré pojazdenie, ale veríme, že tu bude panovať aj dobrá zábava," rozhovoril sa Vlasto Majerčák.

Jozef Pisch;1t1u7839-1.jpg

„Ja iba dúfam, že bude na Hungaroringu poriadna kopa snehu. Rozjazd na tomto povrchu sme si už užili v Prešove na Winter Cupe, tak by sme radi pokračovali aj ďalej. Dúfam, že to bude pekné spestrenie sviatkov," dodal Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;co8c6507-10.jpg

„Veľmi ma prekvapil neskutočný počet prihlásených posádok. Predpokladám, že to organizátor zvládne v pohode. Radi by sme sa týmto posledným podujatím v roku 2012 odvďačili nielen našim posádkam KL Racing Teamu, ale dobrým výsledkom aj partnerom, ktorí nás počas celého roku podporovali. Viem však, že to nebude vôbec jednoduché," ukončil rozprávanie manažér KL Racing Teamu Marek Lokaj.

Tibor Szabosi;co8c6500-8.jpg

Szilveszter Rally 2012 štartuje v piatok 28.decembra 2012, pričom meno víťaznej posádky sa dozvieme v sobotu 29.decembra 2012, pričom organizátor pre všetky súťažiace posádky pripravil takmer šesťdesiat ostrých kilometrov. Ako sa bude na tejto súťaži dariť dvojici posádok KL Racing Teamu vás budeme informovať po skončení súťaže.

sponzori.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri