Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing so šiestym miestom absolútne, ale aj tretím v triede

Tuesday, 14. 11. 2017 - 16:42, Public relations   

KL Racing so šiestym miestom absolútne, ale aj tretím v triede

Pre KL Racing Rally Team už niekoľko rokov podujatie Auto Show štartuje mimosezónnu šnúru voľných podujatí. Tento rok pre jeho súťažné posádky nezačal vôbec zle.

Tibor Szabosi;c30i1270-13.jpg

Trojica súťažných posádok reprezentujúca slovenský KL Racing Rally Team sa rovnako ako v minulosti, aj teraz na podujatí KESKOMOBILE AUTO SHOW 2017 poriadne zabávala.

Tibor Szabosi;c30i0971-20.jpg

Ako vždy najväčšiu pozornosť nielen divákov, ale aj médií pútal Štefan Rosina, ktorý sa presne po roku predstavil s vozidlom Škoda Fabia WRC. Po jeho boku sa usadil rovnako známy Ivan Jakeš, motocyklový reprezentant Slovenska, známy hlavne z jeho štartov v rámci Rally Dakar. Žiaľ, tejto dvojici predstavenie v rámci Auto Show vydržalo iba necelé dve rýchlostné skúšky, keď ich mimo hry poslal prasknutý brzdový kotúč.

Tibor Szabosi;asf-7132.jpg

„Musím v prvom rade pochváliť trať, ktorá sa mi z posledných ročníkov páči asi najviac. Navyše organizátor volil výborný koncept a zaradil premiérovo do súťaže jednu voľnú, exhibičnú rýchlostnú skúšku. Bol to naozaj výborný nápad, zabavíme sa nielen my jazdci, ale aj diváci. Dnes vozím Ivana Jakeša a je to fajn," začal s rozprávaním Štofi Rosina.

Tibor Szabosi;c30i1683-8.jpg

Samozrejme všetkých zaujímalo, ako sa Ivanovi pozdáva jazda na štyroch kolesách, v úlohe spolujazdca.

„Bolo to výborné. Štofi je excelentný jazdec a počas celej jazdy neurobil jedinú chybičku. Priznám sa, že som ho nenavigoval, iba sem tam, keď sa mi zdalo, že už ide veľmi rýchle, trošku som ho brzdil. Fakt sa mi to páčilo," povedal Ivan Jakeš.

Tibor Szabosi;asf-7142-2.jpg

Druhou posádkou reprezentujúcou KL Racing Rally Team bola dvojica Tomáš Kukučka - Peter Vejačka a vozidlo Ford Fiesta R5. Kuko s Vejom okrem poriadnej zábavy podali aj výborný výkon z pohľadu dosiahnutých časov, pričom im v cieli patrila šiesta priečka absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;c30i4528-9.jpg

„Výborná súťaž a naozaj tohto roku najlepšia trať. V rámci testu sme mohli povoziť neskutočné množstvo ľudí, ktorí si to s nami poriadne užili. V rámci hlavnej súťaže som už v prvom teste došiel do cieľa s defektom, asi som sa poriadne nezmestil do tunela. Auto nám fungovalo perfektne, prišlo nás pozrieť množstvo partnerov a kamarátov, čiže akcia splnila presne to, čo sme od nej očakávali," zhodnotil Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;asf-7166.jpg

Treťou dvojicou bola posádka Pavol Cireň - Pavol Hronec a Mitsubishi Lancer EVO IX. Táto dvojica sa rovnako poriadne zabávala a Ciro povozil množstvo partnerov a kamarátov. Navyše v cieli súťaže mu patrilo aj tretie miesto v triede 3.

Tibor Szabosi;c30i0502-9.jpg

„Som rád, že sme si konečne mali možnosť odskúšať naše Mitsubishi. Na Rally Košice, kde sme s ním štartovali prvýkrát boli veľmi ťažké podmienky, tu to bolo super. Najazdil som množstvo kilometrov a súťaž sme si poriadne užili. Potešila ma aj posledná, exhibičná skúška, v ktorej sme dúfam zabavili aj divákov," uzavrel Pavol Cireň.

kl-racing-2017.jpg

KL Racing, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri