Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing si v Slušoviciach vyšmýkal deviate miesto

Thursday, 07. 12. 2017 - 12:54, Public relations   

KL Racing si v Slušoviciach vyšmýkal deviate miesto

Posledného rally podujatia, ktoré sa konalo v rámci podujatia Mikuláš Rally Forever 2017 v Slušoviciach, sa zúčastnil aj slovenský KL Racing Rally Team s dvojicou posádok. Výsledkom bolo deviate miesto absolútneho poradia.

Martin Paľov;ik8a9488-1.jpg

Celkovo päť rýchlostných skúšok, takmer tridsať ostrých kilometrov, ale aj poriadna zima, mráz, sneh, ľad a poriadne šmykľavé trate. Také boli podmienky v rámci súťaže, ktorá už tradične uzatvára slovensko-českú rally sezónu. Cez všetky tieto nehostinné podmienky, až do cieľa sa podarilo „prešmýkať" Tomášovi Kukučkovi s Petrom Vejačkom na Forde Fiesta R5. To všetko na deviatom mieste absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;asf-6996-3.jpg

„Podmienky boli naozaj kompletne zimné, takmer presne rovnaké ako som si pred súťažou želal. Mne chýbal na tratiach už iba sneh, ktorý mám veľmi rád. Všetky tieto zimné nástrahy sa nám spolu s Vejom podarilo zvládnuť, navyše sme sa aj poriadne zabavili a dúfam, že širokými prejazdmi a množstvom šmykov, aj divákov.Za všetko patrí poďakovanie partnerom KL Racing Rally Teamu, bez nich by to totiž nešlo. Samozrejme vďačný sme aj mechanikom za výbornú prípravu Fordu Fiesta R5. V Slušoviciach sa na poslednom podujatí zišlo množstvo veľmi silných súperov z Čiech a Slovenska a musím povedať, že s deviatym miestom absolútne sme naozaj spokojný," zhodnotil po súťaži Tomáš Kukučka.

Martin Paľov;ik8a9584.jpg

Menej šťastia v rámci Mikuláš Rally Forever 2017 mala druhá posádka KL Racing Rally Teamu, Pavol Cireň a Marcel Hranka. Po dobrom prejazde úvodnej rýchlostnej skúšky, ich v druhom teste zastavil snehový závej.

Martin Paľov;img-3064-8.jpg

„Rýchlostné skúšky boli naozaj veľmi šmykľavé, všade bola kopa zradného ľadu. A práve jeden z nich sa nám stal osudným. Vďaka nemu sme skončili mimo trať a nevedeli sme sa vrátiť na cestu. Mrzí nás to, ale aj takéto nástrahy na rally číhajú. Ďakujem celému KL Racing Rally Teamu a jeho reklamným partnerom za podporu počas celej sezóny," doplnil Pavol Cireň.

Martin Paľov;ik8a9497-2.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-2017.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri