Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing s Cirom. Demem a Szombathym na MAAD Rally Cestice 2018

Wednesday, 07. 03. 2018 - 19:14, Public relations   

KL Racing s Cirom. Demem a Szombathym na MAAD Rally Cestice 2018

Po dvojici absolútnych víťazstiev, najskôr na Rally v Levoči a následne na Dobšinskej zime 2018 sa KL Racing Rally Team zúčastní ďalšieho rally podujatia v Cesticiach.

 

Na štart VIII. MAAD Rally Cestice 2018 sa počas nadchádzajúcej soboty (10.3.2018) postavia vo farbách slovenského KL Racing Rally Teamu hneď tri súťažné posádky. Za volantmi súťažných vozidiel sa ako prvý jazdec predstavý Pavol Cireň, druhým bude Jozef Deme a tretim Ladislav Szombathy. Všetci traja jazdci sa spomínanej súťaže, zaradenej do seriálu MTE CUP 2018, predstavia s rovnakými vozidlami Mitsubishi Lancer EVO IX, pričom mená ich spolujazdcov sa dozvieme až na štarte súťaže.

Tibor Szabosi;c30i1683-8.jpg

Podujatie sa uskutoční, ako je už aj zo samotného názvu jasné, v obci Cestice a jej okolí, pričom na všetkých súťažiacich čakajú síce iba dve, ale o to náročnejšie rýchlostné skúšky. Napriek kratšej trati je medzi rallystami podujatie Rally Cestice zjavne obľúbenou súťažou, keďže zoznamu prihlásených dominuje viac ako päťdesiatka súťažných posádok, vrátane niekoľkých veľmi známych mien.

Podujatie VIII. Rally Cestice 2018 odštartuje dňa 10.3.2018 od 9:30 hodiny a o tom, ako sa darilo dvojici posádok KL Racing Rally Teamu vás budeme informovať po jej ukončení.

Tibor Szabosi;c30i0940-11.jpg

KL Racing Rally Team M. Majláth

kl-racing-partneri-2018.jpg

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri